LiceGuard glavnik za uši

Za izčesavanje gnid in uši. Za izčesavanje gnid in uši.
264385 1644

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 5. 03. 2019 09:10
Izdelek je res super - odstrani vse bolhe na glavi! Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Lice Guard glavnik za izčesavanje uši in gnid je idealno dopolnilo šampona Lice Guard.
Zaradi svoje kakovosti je učinkovitejši od vseh drugih podobnih izdelkov. Zobje so narejeni iz nerjavnega jekla. Na konici so zaobljeni, tako da lasišče varujejo pred poškodbami. Za razliko od drugih glavnikov je razmik med zobmi tolikšen, da zajame vse gnide in uši, ki se zadržujejo na lasišču. Kakovostna in dovršena izdelava na zobeh ne pušča por, v katerih bi se zadrževala umazanija. Odporni materiali omogočajo tudi njegovo prekuhavanje. Vse naštete prednosti glavnik Lice Guard uvrščajo med najbolj enostavne in nepogrešljive pripomočke za boj proti ušem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Naglušnost pri otrocih

Pravočasno odkrita naglušnost pri otrocih
Če se dojenčki ob glasnih zvokih ne prestrašijo in se njihove oči ne usmerijo v stvar, ki je povzročila zvok, je to lahko opozorilni znak ali pa le znak poznega razvijanja. Pogosto se že nekaj tednov stare dojenčke rutinsko pregleda, ali dobro slišijo.

Pri dojenčkih se lahko pregled sluha opravi celo v spanju. Pri popolnoma nebolečem pregledu (otoakustične emisije) se otroku rahlo v uho vstavi čepek, prek katerega se spusti zvočni signal pri 70 decibelih. Če je uho zdravo, se ušesni polž odzove, da tudi odda zvočni ton. Če se pri tem pregledu izkaže napaka pri sluhu, sledi še en pregled (avdiometrija možganskega jedra): dojenčku se na čelo prilepi elektrodo, ki zazna, ali sluhovod in slušne celice posredujejo slušni signal do možganov. Naprava zazna odziv možganov na ton pri pregledu. Če se oba pregleda izkažeta negativno, so starši lahko prepričani, da njihov otrok dobro sliši.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ARR Health Technologies Inc ARR Health Technologies Inc
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja