Lierac ARKESKIN Obogatena krema za obraz, 50mL

Krema z bogato teksturo za suho, zrelokožo obraza, proti prezgodnemu staranju kože. Krema z bogato teksturo za suho, zrelokožo obraza, proti prezgodnemu staranju kože.
579025 3379

Ocene in mnenja

Opis

Specifična nadomestna krema z bogato teksturo za suho, zrelo kožo obraza, proti prezgodnemu staranju kože, ki ga povzročajo hormonske spremembe pri ženskah nad 45 letom. Biserni prah školjke ojača tonus in čvrstost kože, izvleček kostanja zmanjša pojav globokih gub, kožo hrani in vlaži. Priporoča se za izrazito suho kožo. Nemastne in nelepljive teksture z nežnim vonjem.

Uporaba

Priporoča se nežno vmasirati na področje obraza in vratu, zjutraj in zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Joga

Joga
Beseda joga izvira iz indijskega sanskrta in pomeni povezanost, združitev. To pomeni, da vaje joge delujejo celostno; usklajujejo telo, duha in dušo.

Joga lahko pomaga pri reševanju vsakodnevnih stresnih situacij in ustvarja protiutež obremenitvam vsakdanjega življenja. Vaje pri jogi se imenujejo asane, kar v sanskrtu pomeni telesno držo. V splošni jezikovni rabi pomeni asana udobno in sproščeno zavzet je določene drže telesa za nekaj časa. V nasprotju z večino gimnastičnih vaj se asane izvaja počasi, s čimer se omogoči zavestno podoživljanje gibanja. Ni pomembna številčna ponovitev, ampak kakovost.

Vaje telesa ne utrudijo, ampak poživijo; krepijo telo, dihaino moč in spokojnost.

Dihanje je pri izvajanju asan odločilnega pomena. Z usklajenost jo dihanja in gibov se harmonizira izvajanje vaj. Le tako lahko delujejo izravnaino in krepčiIno za mišice, sklepe, pljuča, srce, krvni obtok, živčni in limfatični sistem. Z rednim izvajanjem povečamo elastičnost hrbtenice in sklepov, mišice se sprostijo in okrepijo ter izboljšajo svojo prekrvavitev, stabilizirata se krvni obtok in krvni tlak - zato je joga primerna za ljudi vseh starosti. Ne zahteva nobenih akrobatskih sposobnosti in jo lahko izvajajo tudi netrenirani ljudje.

Nekaj nepopisnega pa je pri jogi učinek, saj se boste po vajah počutili zbujene, poživljene in dobre volje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja