Lierac Body Slim koncentrat, 100 mL

Edinstvena formula za odpravljanje videza pomarančaste kože s kombinacijo kofeina in kompleksa WTB. Edinstvena formula za odpravljanje videza pomarančaste kože s kombinacijo kofeina in kompleksa WTB.
15932 15932

Ocene in mnenja

Opis

Bodyslim je koncentrirani anticelulitni tretma za oblikovanje postave.

Z edinstvenim kompleksom WTB (lotus, bela omela, peptidi) in Liporeverse (10% kofeina in 2,5% glaucin kompleksa).

Uporaba:
Koncentrat nanesite 2x dnevno (zjutraj in zvečer) na področja, kjer je prisoten celulit. Nežno vmasirajte. V samo 28 dneh boste opazili bistveno razliko.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

S staranjem izgubljate svoj kreativni potencial. Ne govorite tega dr. Genu Cohenu, ki vodi Center za staranje, zdravje in humanistične študije na Univerzi George Washington v Kensingtonu. Dr. Cohen, ki je v šestdesetih letih, je pred nekaj leti začel drugo kariero kot ustvarjalec igric.

Zasnoval je že tri medgeneracijske namizne igre, od katerih so dve predstavili kot umetnini v inštitutu Smithsonian. Ugotovil je, da taka ustvarjalnost ponuja starejšim izjemne koristi. V zadnjem desetletju s sodelavci preučuje vpliv sodelovanja v slikarstvu in glasbi na starejše.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja