Lierac COHÉRENCE Krema za anti-age nego področja okrog oči, 15 mL

Krema vrača koži tonus, čvrstost in vlago, koža okrog oči je nahranjena. Krema vrača koži tonus, čvrstost in vlago, koža okrog oči je nahranjena.
588440 3354

Ocene in mnenja

Opis

Cohérence krema za področje okrog oči nudi kompleten anti-age učinek na kožo okrog oči. Namenjena je ženskam starejšim od 40 leta. Krema vrača koži tonus, čvrstost in vlago, koža okrog oči je nahranjena, drobne gubice so odstranjene in zmanjšan je pojav globokih gub. Izvleček alg stimulira drenažo in zmanjšuje se pojav podočnjakov. Sestava: 6% kolagenskih vektorjev tipa III, 5% polimerizirane DNA in Ederline (učinek proti gubam), Cyclotella (učinek proti zabuhlosti vek in pojavu blazinic pod očmi). Nemastna tekstura, brez barvil in vonja.

Uporaba

Priporočeno jo je nežno nanesti na kožo okrog oči, zjutraj in zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Okvara srčnih zaklopk

Operacija. Če je srce zaradi okvare srčne zaklopke močno obremenjeno ali če se okvara še poslabša, je lahko operacija najboljši način zdravljenja. V veliko primerih pri tem kirurg poškodovano zaklopko še popravi, včasih pa je vendarle potrebno nadomestilo z umetno zaklopko. Kot nadomestne zaklopke so na voljo mehanske zaklopke iz kovine, zaklopke iz umetnih materialov in biološke proteze zaklopk iz živalskega ali človeškega tkiva.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja