Lierac concentre mesolift serum, 30 mL

Vsebuje hranljiv in revitalizirajoč koktejl vitaminov. Vsebuje hranljiv in revitalizirajoč koktejl vitaminov.
593605 7855
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

LIERAC CONCENTRÉ MESOLIFT serum vsebuje hranljiv in revitalizirajoč koktejl vitaminov, mineralov in hialuronske kisline. Namenjen je utrujeni koži, ki je izgubila sijaj, tonus in potrebno vlago.

Sestava

5% vitaminov (C, E, A, B5 in B6), 5% mineralov (železo, kalcij, magnezij, baker, cink, mangan) in 5% hialuronske kisline.

Uporaba

priporoča se narahlo vmasirati na obraz, vrat in na dekolte. Uporabljajte zjutraj v času 4-ih tednov ali kot dodatna nega skupaj z uporabo Lieracovih setov za mikroabrazijo ali peeling za optimizacijo učinka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vadba s trenerjem fitnesa

Vadba s trenerjem fitnesa
Kdor ne pozna več sposobnosti svojega telesa, ker ga že dolgo ni uporabljal v športne namene, lahko trenerje ali trenerke fitnesa, ki jih je mogoče najeti oziroma so zaposleni v vseh dobro opremljenih centrih fitnesa, prosi za osebno svetovanje in vadbeni program na zanj primernih napravah. Vedno vprašajte po njihovi izobrazbi in kvalifikacijah. Diplorniranci fakultete za šport imajo solidno izobrazbo, izkaz kakovosti pa so tudi posebne usposobljenosti na področju fitnesa.

Tudi tisti, ki se že ukvarjajo s športom, lahko veliko pridobijo s profesionalno pomočjo v centru fitnesa: odpraviti je mogoče pomanjkljivosti ali napake pri načinu gibanja, postaviti nove poudarke, dodatne vaje pa pomagajo pri hitrejšem izboljšanju spretnosti na želenih področjih.

Testiranje v fitnesu s pomočjo strokovnjaka predstavlja dobro sredstvo za natančen vpogled v trenutno stanje moči, zmogljivosti, gibčnosti in usklajenosti ter je osnova za nadaljnje načrtovanje vadbe.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov