Lierac DERIDIUM Krema proti gubam za suho in zelo suho kožo, 50 mL

Krema vsebuje visoko koncentracijo restrukturirajočih rastlinskih izvlečkov. Krema vsebuje visoko koncentracijo restrukturirajočih rastlinskih izvlečkov.
582191 3358

Ocene in mnenja

Opis

Krema vsebuje visoko koncentracijo restrukturirajočih rastlinskih izvlečkov (navadna plahtica, bršljan, preslica), ki spodbujajo proizvodnjo kolagenskih in elastičnih vlaken. Bogata z rastlinskimi olji vlaži in hrani suho in zelo suho kožo. Vlažilne sestavine nudijo koži optimalno vlažnost in občutek ugodja. Z vsakodnevno uporabo preprečuje in zmanjšuje obstoječe gube. Koža je gladka, nežna in izjemno zaščitena (zaščitni filtri).

Uporaba

Nanesite zjutraj in/ali zvečer na predhodno očiščeno kožo obraza in vrat.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Skakanje s kolebnico

Skakanje s kolebnico (rope-skipping)

Že naši starši in stari starši so kot otroci skakali čez vrv. Danes se za to zvrst uporablja ameriško poimenovanje ,rope-skipping', ki pomeni hitrejše skakanje, z drugačnimi variantami skoki in izvajanjem ob spodbudni glasbi.

Vrvi za ,rope-skipping' niso navadne vrvi, kot jih poznamo iz pouka telovadbe. Narejene so iz mešanice umetnih mas ali tanke vrvi, ki so odetevtulec iz umetne mase. Obe varianti imata vrtljivi držali.

Ce se postavimo z obema stopaloma na vrv, morata držali segati približno do višine prsi. Najboljša podlaga so elastična dvoranska tla. V splošnem pa velja, da je najbolje skakati na čisti in ravni podlagi, ?kar zmanjša tveganje poškodbe kot tudi pojav obrabe. Tako imenovan ,easy jump' je osnovni skok pri ,ropeskippingu'. Postavimo se s stopali skupaj ali narazen do širine ramen, vrv leži za stopali, komolca sta ob trupu. Zdaj enostavno preskakujemo vrv (kolebnico), pri čemer je treba paziti, da skočimo tako visoko, kot je treba. To je gotovo znano vsem ,starim' skakalcem čez kolebnico. ,Rope-skipping' je zelo naporen šport, pri katerem telo izgublja vodo zaradi močnega potenja in krepi predvsem srčno-žilni sistem. Ko se ga človek navadi, postane zelo zabaven.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja