Lierac DERIDIUM Krema proti gubicam za normalno in mešano kožo, 50 mL

Vsebuje visoko koncentracijo restrukturirajočih rastlinskih izvlečkov. Vsebuje visoko koncentracijo restrukturirajočih rastlinskih izvlečkov.
3360 3360

Ocene in mnenja

Opis

Krema vsebuje visoko koncentracijo restrukturirajočih rastlinskih izvlečkov (navadna plahtica, bršljan, preslica), ki stimulirajo izdelavo kolagenskih in elastinskih vlaken. Bogata z vlažilnimi sestavinami nudi koži optimalno vlažnost in občutek ugodja. Z vsakdnevno uporabo preprečuje in zmanjša že obstoječe gubice. Koža je gladka, nežna in popolnoma zaščitena (zaščitni filtri).

Uporaba

Nanesite zjutraj in/ali zvečer na predhodno očiščeno kožo obraza in vratu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vadba na domačem steperju

Vadba na domačem steperju
Naprave za stepanje (tako imenovani steperji) najdemo v skoraj vsakem centru fitnesa, seveda pa si jo lahko omislimo tudi doma. Pri stepa nju je pomembno, da kolen ne iztegujemo do konca in da z rokama med vadbo ritmično nihamo, z njimi se ne smemo opirati na steper. Postopno stopnjujte intenzivnost, dokler ne dosežete optimalne srčne frekvence - pri tej obremenitvi bi morali biti še sposobni govoriti brez naprezanja, ob koncu vadbe pa za ohlajanje lahkotno stopajte še nekaj minut.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja