Lierac Diopticerne krema za temne podočnjake, 5 mL

Zmanjša temne podočnjake in vidne znake utrujenosti. Zmanjša temne podočnjake in vidne znake utrujenosti.
585548 5616

Ocene in mnenja

Opis

Zmanjša temne podočnjake in vidne znake utrujenosti. Krema vsebuje edinstveno kombinacijo rastlinskih sestavin (arnika, bodeča lobodika in vitamin E)

Uporaba

Zjutraj in zvečer nežno nanesite na podočnjake, v času najmanj mesec dni.

Opomba

Formula z visoko toleranco na osnovi rastlinskih sestavin. Učinkovitost dokazana s kliničnimi študijami. Tekstura in pakiranje sta prilagojena tako moškim kot ženskam. Samo za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Surfanje

Surfanje (jadranje na deski)
V posebnem čaru drsenja po vodi, rezanju razpenjenih valov alijezdenju na valovih lahko uživajo tako starejši kot mlajši deskarji. Hitrost, tveganje in nevarnost si lahko s pomočjo izbire revirja in jakosti vetra določi vsak deskar.

Čeprav se jadranje na deski večkrat obravnava kot osebni šport, v resnici ponuja vrsto možnosti preživljanja prostega časa za družine. Razgibaine igre z desko in jadrom so otrokom v zabavo in jim pomaqajo pri razvijanju občutka za svoje telo.

Začetniška starost se ravna po motoričnih spretnostih in zrelosti otroka. Igrivo uvajanje otrokom omogoči naravno zanesljivost pri obvladovanju deske in vode ter jih oskrbi s potrebnim čutom za ravnotežje. Nujen predpogoj je znanje plavanja; kljub temu naj bi deskar vedno nosil rešiini jopič.

Z zdravstvenega vidika je udejstvovanje v tem športu za starejše ljudi z ustrezno telesno kondicijo toplo priporočljivo. Občutek drsenja po vodi ima pozitiven učinek na ljudi, ki trpijo zaradi stresa.

Pri smučanju na vodi je izgorevanje maščobe le neznatno; zaradi visokih vložkov energije in sil, ki delujejo na roke, se lahko pojavi preobremenitev rok, sorazmerno visok pritisk pri stabilizaciji pa bremeni tudi nogi.

Ker je občutek, ko se človek prepusti nošenju vetra, nepopisen, se vse več navdušencev oprime tudi sorodnih športnih zvrsti, kot je na primer deskanje z zmajem.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja