Lierac Hydra Body mleko za telo, 200 mL

Lierac Hydra Body mleko za telo je rožnato obarvano mleko za intenzivno vlaženje kože telesa. Lierac Hydra Body mleko za telo je rožnato obarvano mleko za intenzivno vlaženje kože telesa.
919411 26282

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Hydra Body mleko za telo je rožnato obarvano mleko za intenzivno vlaženje kože telesa.

Z nežnim vonjem mandljevega mleka, ličija, kokosa in vanilije. Za mehko in voljno kožo, ki je v trenutku dolgotrajno navlažena. Procent vlažnosti kože po dveh urah po nanosu: +59% (test na 11 prostovoljcih, merjenje vlažnosti kože) ter po 24 urah po nanosu: +26% (merjenje vlažnosti kože na 9 prostovoljcih).

Glavne sestavine Lierac Hydra Body mleka za telo

vsebuje aktivne sestavine z antioksidativnimi lastnostmi: 5% kokosova voda z visoko vsebnostjo proteinov, aminokislin, sladkorjev, vitaminov in mineralov za takojšnje in dolgotrajno vlaženje. Poživi vsak tip kože, tudi najbolj suho. 2% izvleček vrtnice, ličija in maline. Izvleček vrtnice vsebuje fosfolipide in vodo vrtnice, ki pomirja, vlaži in neguje suho kožo. Izvleček ličija in maline zaradi visoke vsebnosti vitamina C intenzivno vlažita, delujeta antioksidativno in stimulirata povečano elastičnost kože. 3% karite maslo, bogato z maščobnimi kislinami in vitamini A, D in F, obnavlja, hrani in ščiti kožo.

Uporaba Lierac Hydra Body mleka za telo

zjutraj in zvečer nanesite na čisto in suho kožo telesa.  

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede