Lierac Hydra chrono serum, 30 mL

Lierac Hydra chrono serum je vlažilni serum, sveže teksture. Lierac Hydra chrono serum je vlažilni serum, sveže teksture.
26281 26281

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Hydra chrono serum je vlažilni serum, sveže teksture.

Vsebuje biserne rožnate delce. Brez olja. Hitro se vpije v kožo, ki je po uporabi mehka in gladka. Lahko ga uporabljate samostojno kot intenzivno vlažilno nego, če pa ga uporabljate pod svojo kremo/fluidom, poveča učinek vaše običajne nege. Intenzivno vlaži 24 ur. Nudi takojšnji vlažilen učinek pri 99% žensk, izboljša izgled kože pri 97% žensk (66 prostovoljk – samoocena). Preko 65% prostovoljk je po 2 urah še vedno imelo voljno in navlaženo kožo (test na 11 prostovoljkah).

Glavne sestavine Lierac Hydra chrono seruma

vsebuje ekskluzivni Lieracov kompleks, ki ponovno aktivira mehanizme naravnega vlaženje na površini kože in v njenih spodnjih slojih. 20% vlažilnega kompleksa, ki je sestavljen iz aktivnih sestavin (naravne aminokisline in izvleček japonskih šmarnic) in NMF. Kompleks stimulira delovanje kanalčkov za vlaženje v epidermisu. Čista hialuronska kislina (5%) povrne tonus koži in njeno mehkobo. Izvleček vodne lilije (2,5%) ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi dejavniki, zahvaljujoč svojim antioksidativnim in čistilnim lastnostim. 2% izvlečka vrtnice in češnjevega sveta intenzivno vlažita, delujeta antioksidativno in hranita kožo.

Uporaba Lierac Hydra chrono seruma

nanesite nekaj kapljic seruma na obraz (po potrebi). Lahko samostojno ali skupaj z običajno nego. Lahko ga uporabljate kot redno nego ali kot intenzivni tretma.  

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja