Lierac HYDRACHRONO Anti-age balzam za ekstremno dehidrirano kožo, 40 mL

Posebej namenjen za ekstremno dehidrirano kožo. Posebej namenjen za ekstremno dehidrirano kožo.
3368 3368

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Hydrachrono anti-age balzam za ekstremno dehidrirano kožo je prijetne teksture posebej namenjen za ekstremno dehidrirano kožo. Zahvaljujoč glicerinu in aqua-pump tehnologiji (učinek vlaženja globinskih delov kože) v kombinaciji z visokim deležem (10%) naravnih vlažilcev kože se aktivira lasten sistem vlaženja kože ter koža dalj časa zadrži mladosten in svež izgled. Izjemno dobro navlažena in nahranjena koža pridobi močnejši tonus, medtem ko so gube in linije obraza zglajene.

Sestava

10% izvleček rdeče mikro-alge + naravne aminokisline ('aqua-pump' tehnologija, ki pomaga pri vezavi in difuziji vode v globinskih slojih kože), 5% glicerin (primeren specifičnim potrebam dehidrirane kože).

Uporaba

Priporoča se nežno nanesti na kožo obraza in vratu, zjutraj in zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Deskanje na snegu

Deskanje na snegu (snowboarding)
Kult ,surfanja' se je s pomočjo ,boarda' (deske za sneg) prenesel še v zimsko obliko športa. Športnik, stoječ prečno na smer gibanja, suka desko z nogami in nagibanjem teže, kar krepi občutek za ravnotežje in usklajenost. Dolgi elegantni zavoji ob visoki hitrosti odpirajo vrata v novo dimenzijo drsenja; deskarji ob tehniki z odsekanimi zavoji in njimi povezanimi masivnimi pospeški izkusijo povsem samosvoj občutek drsenja.

Deskanje na snegu je priljubljeno zlasti pri mladini, za starejše pa je ,boardanje' manj privlačno zaradi obveznega padca v sneg pri ustavljanju in odsotnosti palic, ki dajejo pri smučanju dodatno oporo.

Pri tem zimskem športu je izgorevanje maščob neznatno; zaradi obremenitve nog se pogosteje zgodijo poškodbe, ki jih povzroča tudi poševen položaj telesa. S pomočjo dobrega učitelja deskanja se tveganje bistveno zmanjša. Zanesljivih varnostnih vezi do zdaj še ni, kar pa ne zmanjša veselja do tega razburljivega športa.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja