Lierac HYDRACHRONO Anti-age intenzivna krema za zelo suho kožo, 40 mL

Anti-age intenzivna krema z bogato in hitro vpijajočo teksturo. Anti-age intenzivna krema z bogato in hitro vpijajočo teksturo.
3367 3367

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Hydrachrono anti-age intenzivna krema z bogato in hitro vpijajočo teksturo je posebej namenjena za izjemno suho kožo. Zahvaljujoč aqua-pump® tehnologiji (učinek vlaženja globinskih delov kože) kombinirani z visokim deležem (8%) naravnih vlažilcev kože se aktivira lasten sistem vlaženja kože ter koža dalj časa obdrži mladosten in svež izgled. Popolnoma navlažena in nahranjena koža pridobi močnejši tonus, medtem ko so gube in linije obraza zglajene.

Sestava

8% izvleček rdeče mikro-alge + naravne aminokisline ('aqua-pump' tehnologija, ki pomaga pri vezavi in difuziji vode v globinskih slojih kože).

Uporaba

Priporoča se nežno nanesti na kožo obraza in vratu, zjutraj in zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Curling

Curling
Curling (priljubljena škotska igra s ploskimi kamni na ledu) je zelo priljubljena igra na Škotskem in v Skandinaviji. Curlingu sorodna športna zvrst je predvsem na bavarskem in v Avstriji razširjeno kegljanje na ledu. Oboje se igra na ledu, le da je curling dvoranski šport, kegljanje na ledu pa se odvija na prostem. Cilj igre je premagati nasprotno ekipo v nameščanju kamnov bliže centru: kamen pri metu naredi počasno krivuljo, ob čemer je mogoče obigrati nasprotnikove kamne. Na radij krivulje lahko vplivamo z metlo za curling.

Pri zaletu in metu kamnov se krepi skoraj ves mišični aparat, zlasti mišice nog, hrbta, ramenskega obroča in seveda mišice roke, ki meče kamne. Igre se lahko nauči vsakdo, saj je primerna za ljudi vseh starosti in vsakršnega zdravstvenega stanja. Curling ni vzdržljivostna vadba, je pa dobra vaja ?za vašo usklajenost in nudi obilico zabave v krogu somišljenikov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja