Lierac HYDRACHRONO Anti-age krema za suho kožo, 40 mL

Anti-age krema zelo nežne teksture je posebej namenjena za suho kožo. Anti-age krema zelo nežne teksture je posebej namenjena za suho kožo.
586188 3370

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Hydrachrono anti-age krema zelo nežne teksture je posebej namenjena za suho kožo. Zahvaljujoč aqua-pump® tehnologiji (učinek vlaženja v globinskih delih kože) kombinirani z naravnim vlaženjem kože (6%), kjer se aktivira lasten sistem vlaženja kože ter tako koža dalj časa zadrži mladosten in svež izgled. Izjemno dobro vlaži, pri tem pa se koži popravlja tonus in gubice so zglajene.

Sestava

7% izvleček rdeče mikro-alge + naravne aminokisline ('aqua-pump' tehnologija, ki pomaga pri vezavi in difuziji vode v globinske sloje kože).

Uporaba

Priporoča se nežno nanesti na kožo obraza in vratu, zjutraj in zvečer.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gimnastika

Gimnastika
Orodno telovadbo in parterno gimnastiko (telovadba na tleh) štejemo h klasičnim športnim zvrstem. Z njima se je mogoče ukvarjati skoraj izključno v okviru društev. Poleg tega je gimnastika v večini šol sestavni del učnega načrta in bi se morala tam - ali v društvih - tudi izvajati. Gimnastičarke in trenerke se med šolanjem naučijo, katere vaje in na katerem orodju so za koga so primerne. Pri gimnastiki gre predvsem za urjenje gibčnosti, mišic in usklajenosti. Otroci lahko že pri starosti od šest do sedem let dosegajo sorazmerno dobre gimnastične gibe; vendar pa pri gimnastiki ni odločilna starost, ampak dejanske telesne motorične dovzetnosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja