Lierac Hydragenist gel krema za normalno do mešano kožo, 50 mL

<strong>Lierac Hydragenist gel krema je primerna za kozmetično nego normalne do mešane kože. Formulacija deluje intenzivno regenerativno, koža obraza je raznežena. </strong> Lierac Hydragenist gel krema je primerna za kozmetično nego normalne do mešane kože. Formulacija deluje intenzivno regenerativno, koža obraza je raznežena.
24275 24275

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Hydragenist gel krema je primerna za kozmetično nego normalne do mešane kože. Formulacija deluje intenzivno regenerativno, koža obraza je raznežena.

Krema nudi pravo razvajanje, znaki prehitrega staranja pa so utišani. Krema je sestavljena iz kompleksa Hydra O2 in sicer je sestavljena iz tako imenovanega bio-mimetičnega kisika, hialuronske kisline, vitaminov ter mineralnih snovi. Poleg naštetega kompleksa je obogatena s 5 % NMF ter uprašenim riževim prahom.

Kremna formulacija je izredno lahka ter primerna za intenzivno negovanje kože obraza.

Lierac Hydragenist krema je vrhunska kvalitetna kozmetična krema, ks komponentami, ki so večinoma naravnega izvora, predvsem pa nadzorovane kvalitete.

Lierac lahka krema vsebuje vlažilno negovalne komponente, med drugim tudi kompleks Hydra O2, ki pripomore k temu, da koža postane intenzivno mehka ter regenerirana.

Izdelek je primeren za normalno do mešano kožo po 30. letu starosti.

Starost 30 let je že čas, ko se na koži izrazijo prve nepravilnosti. Koža tako postane bolj dehidrirana, je manj nabrekla in polna, pričnejo se izražati tudi prve gube in izrazne linije, koža izgubi svojo svežino.

Mnoge ženske v tem obdobju še niso psihično pripravljene sprejeti preskok na anti-aging nego, ampak iščejo vlažilno nego kože, ki gre še dlje. Za ženske v svojih 30. letih je laboratorij Lierac ustvaril linijo Hydragenist, ki predstavlja inovativno paleto izdelkov za negovanje kože v tem življenske obdobju.

Koža je po negi s kremo hidrirana in ponovno zažari v vsej svoji lepoti, gube in gubice so zglajene, polt je sveža in sijoča: Formula, obogatena s finim prahom mikro uprašenega riža je primerna za intenzivno nego.

Lierac Hydragenist lahna krema omogoča takojšen občutek svežine in takojšen učinek matiranja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja