Lierac Hydragenist osvežilni serum, 30 mL

<strong>Lierac Hydragenist osvežilni serum je vrhunski koncentriran serum, ki je primeren za negovanje vseh kožnih tipov ter je namenjen za intenzivno nego obraza. </strong> Lierac Hydragenist osvežilni serum je vrhunski koncentriran serum, ki je primeren za negovanje vseh kožnih tipov ter je namenjen za intenzivno nego obraza.
535397 3361

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Hydragenist osvežilni serum je vrhunski koncentriran serum, ki je primeren za negovanje vseh kožnih tipov ter je namenjen za intenzivno nego obraza.

Koža obraza je iz dneva v dan bolj gladka ter na videz bolj čvrsta. Serum namreč vsebuje kar 15 % Hydra O2 kompleksa, ki pripomore k globinskemu vlaženju.

Serum je obogaten z vrhunskimi sadnimi kislinami ali krajše AHA kislinami, ki pripomorejo k normalizaciji kože obraza. Serum deluje predvsem na površino kože, na izrazne gube ter manjše gubice. Vse drobne linije, ki si jih ne želimo so manj vidne ter so korigirane.

Globinsko vlažilni serum Lierac kožo regenerira, jo naredi mladostno ter prijetno na izgled ter otip.

Za koga je serum namenjen?

Serum je namenjen za prav vse kožne tipe ter predvsem za ženske po 30. letu starosti.

Sestava seruma Lierac

Glavna komponenta seruma je predvsem Hydra O2 kompleks, ki pripomore k intenzivni zaščiti kože obraza. Prav tako vsebuje tudi 8 % NMF ter sadne kisline AHA, ki jih je v celotni formulaciji do 5 %.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Aikido

Aikido
Aikido sodi med borilne veščine z Daljnega vzhoda in se je prvotno uresničeval predvsem kot vojna veščina. Danes je vadba aikida prvotno namenjena harmoniji telesa in duha ter ohranjanju zdravja.

Lahni in počasni premiki vodijo do tako imenovane sproščene koncentracije - to je umetnost Vzhoda, ki temelji na usmerjanju pozornosti. Presenetljivo je, da se ta mila boriina veščina vendarle uvršča med učinkovite možnosti samoobrambe.

Pri aikidu se še posebej izboljšata usklajenost in gibčnost, krepita pa se tudi zmogljivost in moč.

Primeren je tako za ženske kot moške, saj v ospredju ne stoji moč, ampak predvsem spretnost. Imenovana azijska borilne veščina je ustrezna tudi za vadbo otrok, saj prinaša večplastno urjenje celotnega telesa: krepita se
samozavest in občutek za lastno telo. Prav tako so počasni, slogovno oblikovani gibi idealni za starejše ljudi. Vadba predstavlja odlično urjenje
samoobvladovanja, izboljša se zaznavanje lastnega telesa, razvija se stanje stalne pripravljenosti in previdnosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov