Lierac Hydragenist žametna krema, 50 mL

<strong>Lierac Hydragenist Rich bogata krema je vrhusnka kvalitetna kozmetična krema, ki je namenjena predvsem negovanju suhe kože obraza. </strong> Lierac Hydragenist Rich bogata krema je vrhusnka kvalitetna kozmetična krema, ki je namenjena predvsem negovanju suhe kože obraza.
449423 3784

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Hydragenist Rich bogata krema je vrhusnka kvalitetna kozmetična krema, ki je namenjena predvsem negovanju suhe kože obraza.

Obogatena krema Lierac Hydragenist vsebuje številne vlažilno negovalne komponente, med drugim tudi kompleks Hydra O2, ki pripomore k temu, da koža postane intenzivno mehka ter regenerirana.

Krema vsebuje tudi maslo marelice, ki koži podari intenzovno mehkobo ter udobje, kot ste ga že dolgo čakali.

Izdelek je primeren za suho kožo po 30. letu starosti.

30 let starosti je že čas, ko se na koži izrazijo prve nepravilnosti. Koža tako postane bolj dehidrirana, je manj nabrekla in polna, pričnejo se izražati tudi prve gube in izrazne linije, koža izgubi svojo svežino.

Mnoge ženske v tem obdobju še niso psihično pripravljene sprejeti preskok na anti-aging nego, ampak iščejo vlažilno nego kože, ki gre še dlje. Za ženske v svojih 30. letih je laboratorij Lierac ustvaril linijo Hydragenist, ki predstavlja inovativno paleto izdelkov za negovanje kože v tem življenske obdobju.

Koža je po negi s kremo hidrirana in ponovno zažari v vsej svoji lepoti, gube in gubice so zglajene, polt je sveža in sijoča: Formula, obogatena s finim prahom mikro uprašenega riža je primerna za intenzivno nego.

Lierac Hydragenist Rich omogoča takojšen občutek svežine in takojšen učinek matiranja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Domača lekarna

Črni bezeg
Opis: To je grm ali manjše drevo, ki zraste tudi do 10 metrov visoko. Lubje na deblu je sivo belo in razbrazdano, mlade vejice so zelene s številnimi očesci. Listi so liho pernati, jajčaste oblike, listni rob je drobno napiljen in so neprijetnega vonja. Cvetovi so drobni, beli ali rumenkasti, imajo prijeten vonj, združeni so v socvetje. Bezeg cveti od maja do junija. Plodovi so drobne, sočne, temno modre, skoraj črne jagode.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja