Lierac Liftissime serum, 30 mL

<strong>Lierac Liftissime serum je serum namenjen inovativni popolni preobrazbi vašega obraza. <br></strong> Lierac Liftissime serum je serum namenjen inovativni popolni preobrazbi vašega obraza.
7838 7838
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Liftissime serum je serum namenjen inovativni popolni preobrazbi vašega obraza.

Bogata in zelo prijetna obnavljajoča tekstura seruma deluje na način, da je absorbcija kozmetičnega izdelka kar se da popolna. Serum deluje na način liftinga, formulacija pa je obogatena tudi z hialuronsko kislino, ki kožno povrhnjico intenzivno navlaži ter jo regenerira.

Serum omogoča hiter lifting efekt,  ob enem pa povrne tudi prvoten volumen koži.

Izdelek je obogaten z fillerji, ki omogočajo inovativen 3D filler efekt. Koža kmalu po nanosu seruma postane izrazito napeta ter brez gubic. Vse vidne gubice ter izrazne linije so izbrisane, počutile se boste zopet kakor pomlajene.

Obrazne konture so vidno izboljšane, morebitne lise korigirane ter rjavi madeži odstranjeni.

Uporaba Lierac Liftissime seruma

Serum nanesite podnevi in ponoči na celoten obraz ter nalahno vtrite v kožo obraza s prijetnim tapkanjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Turno smučanje

Turno smučanje
Prvi smučarji so se morali, vlečnic namreč takrat še ni bilo, povzpeti na pobočje z uporabo moči svojih mišic. Turni smučarji to počnejo še danes - seveda prostovoljno. Plačilo za trud je izredno doživetje, ki ga sestavlja sestav vzpona v gore in smučanja. Vzpon v zimski gorski svet zunaj urejenih območij zahteva ustrezno znanje ali izkušenega spremljevalca. Oceniti je treba težavnost terena, snežne razmere in nevarnosti, ki prežijo v gorah. Smučarske sposobnosti se tukaj še posebej razvijajo. Na žalost pa so idealni pogoji, kot sta pršič in srež, redki.

Turno smučanje je tipična vzdržljivostna športna zvrst, ki krepi celotno telo in ohranja dobro telesno pripravljenost. Vzponi terjajo fizično in psihično zmogljivost, pri spustu
pa je potrebno smučarsko znanje. Za netrenirane predstavlja vzpenjanje pogosto veliko obremenitev, zato raje začnejo preproste ture, ki so primerne za smučanje. Višina lahko vpliva na močno obremenitev srca in ožilja. Pri vzpenjanju z zmernim ritmom se porablja telesna maščoba; predvsem pri spustih pa se pojavljajo visoke obremenitve spodnjih okončin.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov