Lierac Liftissime serum za okoli oči in ust, 15 mL

<strong>Lierac Liftissime serum za okoli oči in ust je negovalni serum, ki pripomore in povečuje količino elastina ter kolagena. <br></strong> Lierac Liftissime serum za okoli oči in ust je negovalni serum, ki pripomore in povečuje količino elastina ter kolagena.
541303 3372
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Liftissime serum za okoli oči in ust je negovalni serum, ki pripomore in povečuje količino elastina ter kolagena.

Izdelek je namenjen točkovnemu nanašanju seruma. Serum je visoko koncentrirana zmes kakovostnih anti age sestavin, ki pripomorejo k večji napetosti kože ter kakovostnemu anti aging učinku.

Serum tako vsebuje multiproteinski kompleks, ki deluje kot inovativen filler ter kožo nahrani. Ob enem omogoča intenzivno vlaženje kože obraza, saj je formulacija obogatena s kar 6,6 % hialuronske kisline, ki je poznana kot magnet za vodo. Serum pa vsebuje tudi posebno sestavino, ki omogoča in stimulia produkcijo večjih količin kolagena ter elastina.

Učinek Lierac Liftissime seruma je viden po cca 30 sekundah po nanosu seruma.

Dokazan učinek delovanja Lierac Liftissime

•    87% strank je opazilo, da je koža signifikantno učvrščena in dvignjena
•    75% strank je opazilo, da ima koža manj globokih gub
•    77% strank je opazilo, da je manj povešenih očesnih vek
•    84% Žensk opaža več vitalnosti v svojih potezah

Uporaba seruma za okoli oči in ust

Nanesite na področja oči in ust v dopoldanskem/jutranjem času in nato še pred vvečernim počitkom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gorsko kolesarjenje

Gorsko kolesarjenje (Mountainbiking)
Gorsko kolesarjenje je spremenilo podobo o kolesarjenju.

Vožnja s kolesom po ozkih, strmih poteh, prepredenih s koreninami in makadamih je tehnično veliko zahtevnejša in napornejša od kolesarjenja po cesti, zato nudi tudi večjo pestrost.

Gorsko kolesarjenje znatno zveča zmogljivost in moč ter zahteva veliko koncentracije, spontanega, intuitivnega odziva in dobrega občutka za ravnotežje. Ker postavlja sorazmerno visoke zahteve po

zmogljivosti, moči in tehniki, je precej omejeno pri opredelitvi kot družinski šport in je le v omejenem obsegu primerno za starejše ljudi. Za otroke, mlajše od deset

let, predstavljajo daljši vzponi, združeni s slabimi potmi, navadno veliko preobremenitev. Za gorsko kolesarjenje je nujna zaščitna oprema: čelada, rokavice, ščitnik za hrbtenico ipd., saj močno zmanjša tveganje poškodb ob padcu.

Pri spustih po neprehodnih terenih ali zaradi naprej nagnjene drže med vožnjo lahko nastane povečana tlačna obremenitev medvretenčnih ploščic, področja ramen in zatilja. Zato je pomembno, da sta sedež in krmilo optimalno nastavljena in da se izpopolnjuje tehnika vožnje. Pomoč glede nastavitev je mogoče dobiti ob nakupu gorskega kolesa. Kdor je kljub temu še vedno negotov, lahko povpraša za nasvet v kateri koli trgovini s kolesi.

Kdor pa je dobro telesno pripravljen in rad preizkuša nove stvari, si lahko z gorskim kolesarjenjem razširi obzorja gibanja in izkoristi novo pustolovščino v naravi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov