Lierac Liftissime svilnata krema, 50 mL

<strong>Lierac Liftissime svilnata krema je inovativna 3D kozmetična nega, ki je sestavljena iz ključnega multiprotein kompleksa, ki kožo nahrani ter vlažilne hialuronske kisline. <br></strong> Lierac Liftissime svilnata krema je inovativna 3D kozmetična nega, ki je sestavljena iz ključnega multiprotein kompleksa, ki kožo nahrani ter vlažilne hialuronske kisline.
3364 3364
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Liftissime svilnata krema je inovativna 3D kozmetična nega, ki je sestavljena iz ključnega multiprotein kompleksa, ki kožo nahrani ter vlažilne hialuronske kisline.

Krema nudi izrazit dolgotrajni učinek vlaženja, ki kožo regenerira ter jo naredi bolj prožno.

Svilnata krema iz Laboratorijev Lierac je kakor nalašč za negovanje ravno nastalih obraznih gubic ter izraznih gub.

Krema vsebuje:
3,6 % Cell-Junction kompleks
hialuronsko kislino, ki omogoča intenzivno vlaženje ter občutek lahkotnosti kože
rastlinski tenzor kompleks, ki omogoča, da koža izgleda izrazito pomlajeno ter brez gubic

Uporaba Lierac Liftissime svilnate kreme

Kremo uporabite tako zjutraj kot tudi ob večerih, pred nočnim počitkom. Pred uporabo je smiselno čiščenje kože obraza oziroma tonificiranje. Kožo negujte s kržnimi gibi ter z blazinicami prstov nanesite kremo na želene predele obraza.

Učinki Lierac Liftissime svilnate kreme

•    69% strank je zaznalo: obrazne konture so preoblikovane
•    70% strank je zaznalo: gladilni učinek
•    94% strank je zaznalo: dolgotrajno navlažena koža
•    77% strank je zaznalo: nova vitalnost na obrazu (1)

Lierac Liftissime svilnata krema je obogatena z izvlečkom kandole, ki koži daje prijeten občutek navlaženosti ter sprotnega vlaženja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Boksanje

Boksanje
Boks zagotovo ni le eden izmed najstarejših športov z bogato tradicijo, ki je na primer v Veliki Britaniji zavzemala zelo cenjeno mesto pri sinovih iz uglednih domov. Na podlagi raznolikih zahtev in intenzivnosti obremenitve sodi boks med najtežavnejše športe.

V središču vadbe stoji predvsem sposobnost usklajenosti, vendar pa se krepijo tudi moč, hitrost in zmogljivost. Boks je ena najučinkovitejših zvrsti za izgorevanje maščob. Vsekakor pa mora vadečemu ugajati ozračje v boksarskih klubih, saj borbena energija ni ravno za vsakogar. Toda kdor se poglobi v resno vadbo, se nad njo z lahkoto navduši - kar kaže tudi podatek, da si je v preteklih letih pot v boksarske klube utrlo tudi vedno več žensk.

Visoka stopnja poškodb pri boksu je prisotna predvsem pri tekmovalnem boksanju, ki ga prikazujejo na televiziji z veliko brutalnimi posnetki.

V nasprotju z omenjenim pa se v dobrih boksarskih šolah pazi na ustrezno vadbo in dobro poznavanje telesa. Tveganje se omili z nošenjem rokavic in dosledno uporabo zaščite za zobe in glavo. Šport je primeren za otroke od dvanajst let naprej. Za mladino lahko boks predstavlja primeren okvir za pomerjanje s sovrstniki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja