Lierac Magnificence Nočni razstrupljevalni balzam, 50 mL

Lierac Magnificence Nočni razstrupljevalni balzam je kombinacija vlažilne hialuronske kisline, liposomskih lipidnih komponent, ki zaščitijo površino kože obraza ter preostalih negovalnih komponent. </strong> Lierac Magnificence Nočni razstrupljevalni balzam je kombinacija vlažilne hialuronske kisline, liposomskih lipidnih komponent, ki zaščitijo površino kože obraza ter preostalih negovalnih komponent.
5605 5605
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Magnificence Nočni razstrupljevalni balzam je kombinacija vlažilne hialuronske kisline, liposomskih lipidnih komponent, ki zaščitijo površino kože obraza ter preostalih negovalnih komponent.

Nočni balzam vsebuje ultra-hranljive in vlažilne sestavine, ter tvori neviden, prijeten zaščitni film na površini kože. Ultra-zaščitna aktivna sestavina proti staranju kože preprečuje in zmanjšuje vidne znake staranja kože. Specifičen učvrščujoč in stimulirajoč koncentrat stimulira delovanje celic in njihovo odpornost. Preprečuje izgubo tonusa, ter kožo naredi mehko in mlajšega izgleda.

S pomočjo te Magnificence kreme dosežete zopet vidno pomlajen videz kože obraza.

Uporaba Lierac Magnificence rdečega Nočnega balzama

Ta rdeči inovativen Nočni balzam nanesite na področje kože obraza vsakodnevno in sicer zjutraj in/ali zvečer po rednem čiščenju kože obraza.

Opozorilo ob uporabi Nočni balzama

Samo za zunanjo uporabo.

Kozmetična linija Lierac Magnificenceje namenjena predvsem ženski koži po njenem 40. letu starosti. Krema se bori predvsem proti nekaterim njenim sovražnikom, ki naredijo kožo starikavo in sicer: kožo z močnimi antioksidanti zaščiti pred staranjem in elovanjem radikalov, zaščiti jo pred oksidacijo ter pred glikacijo.

Proces glikacije je za namene upočasnjevanja staranja kože potrebno čim hitreje ustaviti, saj proces poškoduje predvsem beljakovinske molekule, ki so zaslužne za učvrščevanje kože obraza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Plezanje

Danes v osnovi razlikujemo med športnim plezanjem (v plezalnih šolah in dvoranah) in alpskim plezanjem.
Čeprav daje veliko število ,plezalnih šol' vtis množičnegašporta,plezalci predstavljajo dejansko le drobno manjšino med športno aktivnimi ljudmi.
Poleg tveganega .boja s steno' so nova spoznanja na področju varovalne tehnike pripeljala do novih podvrst v plezanju. Boj z gravitacijo pogosto prinese povsem novo občutenje telesa. Tudi najboljši plezalci se morajo spopasti s strahom pred višino in z nevarnostmi - odmerjanje slednjih dražil je prepuščeno vsakemu posamezniku z možnostjo izbire stene in poti.

Moč, gibčnost in usklajenost se pri plezanju optimalno krepijo. Mišice rok ter prsne in hrbtne mišice so stalno aktivne, še posebej to velja za mišice rok in prstov, ki telesu priskrbijo oporo. Obenem se krepita ravnotežje in usklajenost gibanja.

Skupne plezalne ture, ki se dosledno ravnajo glede na zmogljivosti in sposobnosti najmlajših ali najmanj treniranih članov, imajo visoko izkustveno vrednost za vso družino.

Skoraj vsi otroci radi plezajo, zato se lahko na nižjih vadbenih skalah v igri izurijo v spretnosti in pogumu ter vadijo svoje usklajevalne sposobnosti. Dobro varovanje je pogoj za varno pustolovščino.

Zaradi kompleksnih zahtev in raznovrstnih nevarnih situacij je učenje plezanja le pogojno priporočljivo za starejše ljudi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov