Lierac mesolift anti-age vitaminska sorbet krema za obraz, 50 mL

Vsebuje osvežilne, bogate in sočne teksture s tonizirajočim vitaminskim vonjem. Vsebuje osvežilne, bogate in sočne teksture s tonizirajočim vitaminskim vonjem.
801453 5581
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

LIERAC MESOLIFT vitaminska krema vsebuje osvežilne, bogate in sočne teksture s tonizirajočim vitaminskim vonjem. Koži vrača energijo, jo polni in osvetljuje. Poleg tega vsebuje še hranljiv in revitalizirajoč koktejl vitaminov, mineralov in hialuronske kisline. Namenjena je utrujeni koži, ki je izgubila sijaj, tonus in potrebno vlago.

Sestava

5% mesolift koktejl (vitamin A, C, E, B5 in B6 + minerali + hialuronska kislina) skupaj s sadnimi kislinami.

Uporaba

Nanesite jo zjutraj in/ali zvečer na obraz, vrat in dekolte. Za povečan učinek Mesolift kreme uporabite predhodno Mesolift serum.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kajakaštvo

Kajakaštvo
Že več sto let sta kajak in kanu znana kot prevozni sredstvi v Severni Ameriki in na Arktiki. V območju naših zemljepisnih širin sta postala priljubljena kot športna pripomočka šele v tem stoletju. Rečni

popotniki se podajajo na pot po mirnih, preprosto plovnih vodah, kjer doživiš enkratne vtise iz narave, saj divji rečni odseki skoraj brez izjeme ležijo na območjih z očarljivo in navdušujočo pokrajino.

Tu prevladuje doživljanje narave s povsem nove perspektive: kajakaši na divjih vodah iščejo spopad z močjo vode in preizkušajo meje svojih zmogljivosti. Pomanjkljivosti in slabosti kajakaša postanejo v okolju divjih voda očitne, saj mora po eni strani vsak samostojno prepluti reko, po drugi pa se kajakaši skoraj vedno na pot podajo v skupini. Pri premagovanju zahtevnejših rečnih odsekov je sodelovanje v skupini odločilno in pogosto tudi nujno za preživetje. Vožnja po jezerih in mirnih vodah prinaša zmerno vzdržljivostno obremenitev in dejavnost mišic rok, ramenskega obroča, hrbta ter trebušnih mišic.

Družinam kajakaštvo ponuja sijajno priložnost za skupno raziskovanje narave in iskanje dogodivščin, razen plovbe po zahtevnejših vodah, ker postavlja sorazmerno visoke zahteve, ki so jim redko kos vsi družinski člani. Primerno je tudi za starejše ljudi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja