Lierac Phytolastil korekcijski serum proti strijam, 75 mL

<strong>Lierac Phytolastil korekcijska krema proti strijam vsebuje visoko koncentracijo rastlinskih izvlečkov. </strong> Lierac Phytolastil korekcijska krema proti strijam vsebuje visoko koncentracijo rastlinskih izvlečkov.
5606 5606

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Phytolastil korekcijska krema proti strijam vsebuje visoko koncentracijo rastlinskih izvlečkov (80%) - izvleček navadne plahtice, preslice in bršljana, ki stimulirajo obnovo celic ter obnavljajo elastičnost kože z reaktiviranjem izdelave elastinskih in kolagenskih vlaken. Ublažijo že nastale strije in preprečujejo pojav novih strij. Za optimalne rezultate začnite s tretmajem čim prej.

Uporaba Lierac Phytolastil korekcijske kreme

Pretresite vsebino intenzivne kreme, ki je namenjenja tretmaju problematičnih področij (oprsje, trebuh, boki ter stegnenski predeli). Kremo Lierac natančno razpršite na problematična področja ter kožo negujte. Zjutraj in zvečer nežno vmasirajte na problematična področja (prsi, trebuh, boki in bedra) redno v času osmih tednov. Po osmih tednih uporabe se lahko s tretmajem nadaljuje 1x dnevno dokler se ne opazi izboljšanje.

Opozorilo ob uporabi kreme Lierac

Zaradi visoke koncentracije rastlinskih aktivnih sestavin je izdelek obarvan, tako da lahko obarva vašo obleko. Z redno uporabo do optimalnih rezultatov. Samo za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Potaplanje

Potapljanje
Proučevanje podvodnega sveta v jezerih in morjih je v zadnjih dvajsetih letih postalo močno priljubljeno. Za nekatere je skoraj breztežnostno ,drsenje kot riba med ribarnivtisto, kar daje potapljaštvu poseben čar, nekatere pa pritegne predvsem nepopisen pogled v podvodni svet z vsem njegovim rastjem in skrivnostnimi bitji.

Potapljanje zahteva ustrezno izobrazbo, opremo in zanesljivo obvladovanje svojega telesa. Večina potapljačev se s podvodnim svetom, ki ga v prvih potapljaških vajah predstavlja bazen, najprej seznani s pomočjo plavutk, maske in dihalne cevke.

Potapljanje s kisikovo bombo zahteva ne le obsežno opremo, ampak vsekakor tudi udeležbo na osnovnem tečaju, kjer si potapljač pridobi najpomembnejša tehnična in fizikaina znanja. Ker so pri potapljanju obvezni dobra izobrazba, funkcionalna oprema in redni zdravniški pregledi, je potapljanje en izmed najvarnejših športov.

Če so otroci dovolj stari za pravo potapljaštvo (z opremo). lahko družina izkoristi poletni dopust za skupni tečaj potapljanja. Ob ustreznih previdnostnih ukrepih in dobri izobrazbi pa se lahko z užitkom v globino podajo tudi gibalno omejeni in celo paraplegični potapljači, ki pogosto poročajo o pozitivnih učinkih počasnih gibov pod vodo na telo in duha.

Potapljanje je izkušnja narave, ki tudi z nosilnim delovanjem vode prispeva k sprostitvi ob stresu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov