Lierac Sensorielle osvežilna vodica, 100 mL

<strong>Lierac Sensorielle osvežilna voda je prijetna osvežilna vodica, ki nudo vaši koži prijetno esenco ter globinsko osvežitev. <br></strong> Lierac Sensorielle osvežilna voda je prijetna osvežilna vodica, ki nudo vaši koži prijetno esenco ter globinsko osvežitev.
3374 3374

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Sensorielle osvežilna voda je prijetna osvežilna vodica, ki nudo vaši koži prijetno esenco ter globinsko osvežitev.

Lierac Sensorielle osvežilna voda je prijetne ter očarljive teksture, ki je vkomponirana v tej povsem brezalkoholni formulaciji in mešanici olj, ki je primerno tudi za najbolj občutljiv tip kože.

Način uporabe osvežilne vodice

Vodico uporabite tako, da jo razpršite na obraz ali kamorkoli na površino telesa v obliki prijetne meglice, ki kožo obraza razneži ter jo globinsko navlaži ter neguje.

Lierac Sensorielle osvežilna vodica deluje osvežujoče, antioksidativno ter regenerativno. Kožo obraza vlaži ter tonificira tudi do 24 ur po nanosu meglice, deluje pa nežno in dišeče.

Osvežilno vodico sestavljajo nekatere vrhunske esence in sicer vonj prijetnega jasmina, sladke gardenije ter vonj prijetno zapeljive vrtnice.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Jadralno padalstvo

Jadralno padalstvo
Prednosti jadralnega padalstva so očitne, saj za izpolnitev hrepenenja po letenju niso potrebni niti drago letalo niti pomočniki:' Padalo je mogoče brez truda prenašati v nahrbtniku,

žičnica pa letaino napravo prepelje kot par smuči do postaje na vrhu, Polet v dvojici ponuja možnost, da navdušenost nad letenjem delimo z drugimi. Toda pred dejanskim poletom sta nujno potrebni izčrpna teoretična in praktična izobrazba, saj padalstvo zahteva močen občutek za odgovornost in zadostno razvit gibalni aparat zato se urjenje padalcev ne sme začeti pred njihovim šestnajstim letom starosti.

Starejše ljudi pa ogrožajo ekstremne obremenitve pri startu in pristanku, zato je priporočljivo, da se s padalstvom ukvarjajo, dokler jim to dovoljuje telesna zgradba. Občutek, ko se prepustiš nošenju vetra, te lahko zasvoji; zato se vse več navdušencev oprime tudi sorodnih športnih zvrsti, kot je na primer letenje z zmajem.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja