Lierac Soin de Teint anti-age matirajoči fluid - odtenek 3, 30 mL

Tekstura v obliki kreme je idealna za dolgotrajno obstojen make-up ter enakomeren in profesionalen rezultat. Tekstura v obliki kreme je idealna za dolgotrajno obstojen make-up ter enakomeren in profesionalen rezultat.
588024 10351

Ocene in mnenja

Opis

Odtenki

1-Solaire,

2-Doré,

3-Sable,

4-Ivoire

Lierac Soin de Teint anti-age  matirajoči puder je puder, ki vsebuje čisto hialuronsko kislino. Puder pomaga tudi pri napenjanju kože. Lierac Soin de Teint anti age fluid zagotavlja celostno zaščito - vsebuje tudi zaščitni faktor 15.

Prednosti

Bogata žametna tekstura, ki se prilagodi koži takoj po nanosu, zagotavlja maksimalen občutek ugodja tudi pri zelo suhi koži. Tekstura v obliki kreme je idealna za dolgotrajno obstojen make-up ter enakomeren in profesionalen rezultat.

Uporaba

Nežno nanesite manjšo/primerno količino Lierac Soin de Teint anti-age kremnega pudra po celem obrazu. V kožo nežno vtrite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pravilno sedenje, hoja

Primeri pravilnega sedenja, hoje
Pokončna drža pri sedenju: predpogoja za optimalno držo pri sedenju sta nagnjenost medenice in dvignjen prsni koš. Medenična grebena bi se morala pri tem približati stegnoma in obremenitev bi morala počivati na grbah sednice na zadnjici. Te pa se ne bi smele dvigniti od podlage. Brada bi se morala medtem približati vratnemu vretencu, tilnik se pri tem potisku zatilja »podaijša«: lopatici pri tem ne bi smeli niti priti preveč skupaj oziroma se stikati niti biti dvignjeni. Nogi sta lahno postavljeni navzven, tako da je medenica lažje nagnjena naprej, stopala pa obrnjena navzven.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja