Lierac Soin de Teint anti-age matirajoči fluid - odtenek 4, 30 mL

Tekstura v obliki kreme je idealna za dolgotrajno obstojen make-up ter enakomeren in profesionalen rezultat. Tekstura v obliki kreme je idealna za dolgotrajno obstojen make-up ter enakomeren in profesionalen rezultat.
596205 10352

Ocene in mnenja

Opis

Odtenki

1-Solaire,

2-Doré,

3-Sable,

4-Ivoire

Lierac Soin de Teint anti-age  matirajoči puder je puder, ki vsebuje čisto hialuronsko kislino. Puder pomaga tudi pri napenjanju kože. Lierac Soin de Teint anti age fluid zagotavlja celostno zaščito - vsebuje tudi zaščitni faktor 15.

Prednosti

Bogata žametna tekstura, ki se prilagodi koži takoj po nanosu, zagotavlja maksimalen občutek ugodja tudi pri zelo suhi koži. Tekstura v obliki kreme je idealna za dolgotrajno obstojen make-up ter enakomeren in profesionalen rezultat.

Uporaba

Nežno nanesite manjšo/primerno količino Lierac Soin de Teint anti-age kremnega pudra po celem obrazu. V kožo nežno vtrite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Pravilno sedejnje, hoja

Pokončna drža pri stoji: medenica je rahlo nagnjena, medenična grebena sta nekoliko bliže stegnoma, prsni koš je kot pri sedenju rahlo dvignjen, tilnik iztegnjen in ramena na sredini. Stopala so pod kolčnimi sklepi in so rahlo obrnjena navzven, kolenski in kolčni sklepi so sproščeno iztegnjeni, a ne preveč.

Pokončna drža pri hoji: stopala so rahlo obrnjena navzven, hoja poteka rahlo s strani od središča pete prek nožnih palcev, kazalcev in sredincev. Na začetku hoje so stopala obrnjena rahlo navzven, na koncu pa rahlo navznoter. Kolenski sklep je po vsaki fazi bolj sproščeno iztegnjen ali pod kotom 60 stopinj. Medenica je spet rahlo nagnjena naprej, prsni koš pokončen, tilnik pa iztegnjen. Roki se premikata živahno (nihajo, reaktivno) v križnem hodu, pri čemer so komolčni sklepi rahlo upognjeni.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja