Lierac Sunific razpršilo za telo SPF50+, 150 mL

<strong>Lierac Sunific razpršilo za telo SPF50+ predstavlja mleko z intenzivno zaščito pred delovanjem UV žarkov in zaščito celic telesa pred opeklinami. <br><br></strong> Lierac Sunific razpršilo za telo SPF50+ predstavlja mleko z intenzivno zaščito pred delovanjem UV žarkov in zaščito celic telesa pred opeklinami.

3375 3375

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Sunific razpršilo za telo SPF50+ predstavlja mleko z intenzivno zaščito pred delovanjem UV žarkov in zaščito celic telesa pred opeklinami.

UV žarki pogosto povzročajo nastajanje neprijetnih sončnih peg na površini kože obraza in telesa, zato je intenzivna zaščita pred žarčenjem izredno pomembna. KOža je s Sunific nego intenzivno navlaćena ter kvalitetno zaščitena pred poškodbami dednega materiala in kožnih celic nasploh.

Nanos kozmetično zaščitnega mleka ne pušča belih sledi, kožo pa navda s prijetnimi esencami po bergamotki, lubenici, sandalovini ter prijetnemu kokosovemu olju.

Glavne sestavine Lierac Sunific razpršila

- UVA in UVB zaščitni filtri, ki kožo zaščitijo pred škodljivimi sončnimi žarki
- Ekstrakt nonija ter pojalnika: delujeta antioksidativno, kožo zaščitita pred delovanjem radikalov, ki jih sončno obsevanje producira,
- vitamin E - močno antioksidativno sredstvo
- izvleček plumerije, aloe vere ter jasmina, ki delujejo vsi sinergijsko ter pomirjajoče
- rastlinski glicerin: pripomore k regeneraciji ter intenzivnemu vlaženju

Uporaba Lierac Sunific razpršila

Razpršilo nanesite na predele telesa, ki jih želite izpostavljati soncu. Mleko nanesite na željene predele do 15 minut pred izpostavljanju sončnim žarkom. Direktno izpostavljanje sončnim žarkom poleti med 12 in 16 uro ni zdravo, zato se v tem času sonca izogibajte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Jadranje

Jadranje
Jadranje je primeren šport za vse, ki ljubijo naravo in vodo: jezera ali morja. Profesionalni jadraici se udeležujejo predvsem daljših tur ali regat. Ljubitelji jadranja, ki iščejo predvsem privlačno igro z vetrom in vodo, pa se najpogosteje ob koncu tedna podijo po izletniških jezerih.

Skupni jadralni izleti družinam poleg kakovostnega oddiha ponujajo tudi priložnost za. krepitev občutka pripadnosti; otrokom naložene naloge pri manevrih in vključevanje v predpriprave in opravila po vrnitvi na kopno krepijo razumevanje športa. Poleg tega je jadranje čudovit način, kako se lahko odpočijemo od vsakdanjega stresa.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov