Lierac Sunific Solaire Extreme krema za sončenje SPF 50+, 50 mL

<strong>Lierac Sunific Solaire Extreme krema za sončenje z ultra visokim zaščitnim faktorjem je namenjena zaščiti kože obraza ter intenzivnemu delovanju proti staranju kože. <br></strong> Lierac Sunific Solaire Extreme krema za sončenje z ultra visokim zaščitnim faktorjem je namenjena zaščiti kože obraza ter intenzivnemu delovanju proti staranju kože.
5618 5618

Ocene in mnenja

Opis

Lierac Sunific Solaire Extreme krema za sončenje z ultra visokim zaščitnim faktorjem je namenjena zaščiti kože obraza ter intenzivnemu delovanju proti staranju kože.

Lierac zaščitna krema proti soncu in UV žarkom deluje z anti age zaščito, saj preprečuje direktno delovanje UV žarkov in  zaradi zaščitnih faktorjev preprečuje staranje kože obraza.

Lierac Sunific Solaire Extreme krema za sončenje z ultra visokim zaščitnim faktorjem je namenjena zaščiti kože obraza ter intenzivnemu delovanju proti staranju kože.

Krema z zaščitnim faktorjem je primerna za nego vsakega tipa kože, tudi za tiste najbolj občutljive ter tudi tiste, katerih ten je izredno svetel.

Lierac zaščitna krema proti soncu in UV žarkom deluje z anti age zaščito, saj preprečuje direktno delovanje UV žarkov in  zaradi zaščitnih faktorjev preprečuje staranje kože obraza.

Izdelek ne vsebuje oktokrilena ter benzofenona 3.

Ker krema globinsko zaščiti celične strukture je idealna nega med pripekajočim soncem, čeravno je direktno izpostavljanje soncu odsvetovano. Krema tudi ne pušča belih lis in preostankov, kožo obraza ne zmasti.

Lierac Sunific zaščita pred soncem tako vsebuje prijetne note svežine:
- vonj bergamotke
- prijeten vonj jasmina
- prijeten vonj lubenice
- negovalen in zavajajoč vonj kokosa

Uporaba kreme z zaščitnim faktorjem

Kremo pred izpostavljanjem soncu nanesite do 30 minut prej. Nanos redno obnavljajte, predvsem pa ga obnovite po kopanju, intenzivnemu potenju ali brisanju z brisačo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Taj či čuan

Taj či čuan
Gotovo ste sledeči prizor videli vsaj enkrat: ducati Kitajcev stojijo v parku in se
gibljejo v harmoniji, ko z lahkotnimi in usklajenimi gibi izvajajo vaje, katerih pomen na prvi pogled ni jasen. To je taj či. Taj či čuan, kot se pravilno imenuje, je stoletja star kitajski sistem gibov z usmerjenost jo v krepitev zdravja. Sestavljenko iz besed taj či (vzvišeno, poslednje ali najvišja neskončnost) in čuan (pest) lahko prevedemo kot najvišji način boja s pestmi. Izvor vadbe predstavlja učinkovita boriina veščina, ki je na Kitajskem veljala za krono klasičnih treh notranjih borilnih veščin. Pri taj čiju deluje življenjska sila (kitajsko či) kot izvor moči v vsakdanjem življenju. Počasni, mehki in tekoči gibi predstavljajo njen živ izraz, poleg tega pa krepijo naravno zravnanost telesa in sproščenost. Kultiviranje čija, njegovo kopičenje in bogatenje v energijskih pasovih, meridianah, ter njegova na merna in zavestna uporaba v vsakem trenutku so glavni sestavni deli usposobljenega pouka taj čija. Vosnovi ni pomembno, ali se taj či vadi kot boriina veščina ali z namenom ohranjanja zdravja. Vadeči z vajami vedno doseže enaka cilja: zdravje in dobro počutje. Pri vadbi taj či čuan, ki je usmerjena zlasti v sprostitev, sta na prvem mestu mehkoba in gibčnost. Mišičje bi se moralo sčasoma močno sprostiti, sklepi pa naj bi postali prosto gibljivi. Napetost v mišicah se razreši, vzpostavi se optimalna telesna drža, vzbudijo se energijski tokovi v telesu in se organizirajo v ravnotežno stanje. Počasno in zbrano izvajanje gibovokrepi telesno blagostanje ter prinaša duševno sprostitev. Taj či čuan je primeren za vse ljudi, ne glede na starost in stanje telesne pripravljenosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov