Lierac voda za čiščenje obraza in oči demaquillante, 200 mL

Za odstranjevanje nečistoče na predelu obraza in oči. Za odstranjevanje nečistoče na predelu obraza in oči.
5600 5600

Ocene in mnenja

Opis

Voda je namenjena za odstranjevanje nečistoče na predelu obraza in oči, primerna tudi za najbolj občutljiv tip kože. Izvlečki lilije in kamilice (30%) naredijo kožo mehko in delujejo regenerativno. Biopolimer hialuronske kisline kožo vlaži in preprečuje občutek zategovanja kože, medtem ko zelo nežne površinsko-aktivne sestavine spoštujejo pH kože in njen hidrolipidni sloj. Koža je izjemno čista, zaščitena in žametno mehka.

Uporaba

Zjutraj in zvečer očistite obraz s krožnimi gibi s prepojeno blazinico. Če je potrebno postopek ponovite. Ni potrebno izpirati.

Opomba

Visoka toleranca. Nemastna formula. Brez alkohola. Samo za zunanjo uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nogomet

Nogomet
Nogomet je eden najbolj priljubljenih ekipnih športov na svetu. Zlasti v Evropi, Južni Ameriki in Afriki ter v nekaterih delih Azije ,kralj nogomet' zavzema večino vsebine športnih poročil.

Dobra telesna pripravljenost in obvladovanje gibov, ki urijo vse motorične sposobnosti, sta temeljni zahtevi, ki pojasnjujeta visoko tveganje za poškodbe.

Priložnostni nogometaši, ki bi radi tudi v prostem času spet kdaj preizkusili svoje sposobnosti, naj namesto hudega telesnega napora, usmerjenega v uspeh, v ospredje postavijo zadovoljstvo in zabavo med

igro. Ob upoštevanju tega nasveta lahko v večplastni igri sodelujejo tudi otroci in starejši. Pa še to: nogomet je mogoče igrati kjer koli: na asfaltu, travniku ali na plaži.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja