Lierac za moške diopti gel za nego področja okrog oči, 15 mL

Gel z dvojnim delovanjem proti temnim podočnjakom in zabuhlosti. Gel z dvojnim delovanjem proti temnim podočnjakom in zabuhlosti.
5602 5602

Ocene in mnenja

Opis

Gel z dvojnim delovanjem proti temnim podočnjakom in zabuhlosti. Pogled je svež in vidno spočit.

Uporaba

Nanesite zjutraj in/ali zvečer na čisto kožo.

Opomba

Brez vonja in barvil.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tibetanske vaje pomlajevanja

Tibetanske vaje pomlajevanja)

Tibetanske vaje pomlajevanja sestavlja pet preprostih telesnih vaj, ki se lahko izvajajo vsak dan. Posebnost te oblike ,gimnastike' je zgodba, ki se skriva za tibetansko veščino.

V 30. letih prejšnjega stoletja je tibetanske vaje v Evropo prinesel in objavil Anglež Peter Kelder. Teh pet verskih obredov naj bi mu, domnevno, zaupali tibetanski menihi, ki so
stoletja varovali skrivnost vrelca mladosti'. In prav slednje naj bi prinašale te vaje: pomlajevalno kuro za telo in dušo.

Za zgodbo o verskih obredih tiči dejstvo, da vaje, ki izvirajo iz joge, spodbudijo vse urejevaine sisteme v telesu. Ker so preproste, jih je mogoče izvajati pri kateri koli starosti. Pomembno je dihanje, ki mora biti usklajeno z ritmom vaj. Tibetanske vaje krepijo celotno telo in vzamejo le petnajst minut, zato jih je mogoče vključiti v vsakdanjik.

Kot pri vsakem programu gibanja je tudi pri petih tibetanskih vajah pomembna pravilna izvedba, predvsem zato, da se izognemo neprimernim obremenitvam hrbtenice.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja