Lierac za moške pomirjujoči balzam po britju, 50 mL

Pomiri občutek zatezanja in žarenja po britju. Pomiri občutek zatezanja in žarenja po britju.
5604 5604

Ocene in mnenja

Opis

Osvežilni, brezalkoholni balzam vsebuje izvleček mete, ki pomirja nadraženo kožo po britju, ter pomiri občutek zatezanja in žarenja po britju. Z redno uporabo se zmanjša rast dlak in olajša britje. Koža je čista in mehka.

Uporaba

Priporoča se nanos po britju in vsakodnevno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ples

Ples

Ples je čudovita nadomestitev za pomanjkanje gibanja v vsakdanjiku. V ospredju stojita zabava in okrepljeno zavedanje lastnega telesa, pri čemer se krepita predvsem vzdržljivost in zbranost. Današnja plesna scena je zelo pestra; ponudbe zajemajo vse: od družabnega plesa, džezbaleta do trebušnega plesa. Vsak lahko najde svojim željam ustrezno plesno udejstvovanje.

Ples zadovoljuje naravno veselje do gibanja pri otrocih in podpira razvoj občutka za telo. Bolj problematičen je, zlasti pri dekletih priljubljen, klasični balet. Nič ni sicer narobe z enourno vadbo baleta tedensko, pri čemer so v ospredju ples, glasba in veselje do gibanja, težave nastanejo pri namenskem treniranju, kjer nenaravni poteki gibov puščajo očitne posledice na vezeh in sklepih.

Ples je osebni, partnerski ali skupinski šport. To pomeni, da omogoča socialne stike, ki jih starejši ljudje pogosto pogrešajo, in ima zato zelo pozitiven vpliv na psihično počutje.

Plesna vadba s poudarkom na zabavi in užitku deluje sproščujoče ter odpravlja stres. Pri plesu sta v enaki meri aktivna tako srčno-žilni sistem kot tudi mišičje; pospeši se izgorevanje maščob. Ljubezen do glasbe in pestra paleta plesnih gibov sta vzrok, da se z njim lahko ukvarjajo tako mladi kot stari.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lierac Lierac
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja