Life Extension Nevro-magnezij, 90 kapsul

Magnezij je izredno pomemben mineral, ki ima številne vloge v možganih, saj podpira zdrav in napreden kognitiven razvoj in pospešuje kognitivno funkcijo. Magnezij je izredno pomemben mineral, ki ima številne vloge v možganih, saj podpira zdrav in napreden kognitiven razvoj in pospešuje kognitivno funkcijo.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
929921 27607

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Neuro-Mag magnezijev L-treonat

90 vegetarijanskih kapsul

Magnezij je izredno pomemben mineral, ki ima številne vloge v možganih, saj podpira zdrav in napreden kognitiven razvoj in pospešuje kognitivno funkcijo. Neuro-Mag Magnesijev L-Treonat zagotavlja izjemno absorpcijsko obliko magnezija, zaradi česar je izrednega pomena  za optimalno spominsko in kognitivno zdravstveno podporo. Pomagajte ohraniti zdravje možganov z Neuro-Magnezijevo formulacijo!

Prednosti magnezija na kratko

  • Podpira spominsko funkcijo in mladostno kognitivno funkcijo možganov
  • Pomaga ohraniti ključne sinaptične povezave med možganskimi celicami
  • Pomaga pri lajšanju signalnih poti med možganskimi celicami

Magnezij je potreben v organizmu, saj sodeluje pri več kot 300 biokemičnih reakcijaj in pri kar 600 encimskih reakcijah v telesu.

Zlasti magnezij igra pomembno vlogo v živčnem sistemu in sodleuje pri številnih možganskih funkcijah. Na žalost večina ne dobiva dovolj magnezija iz svoje prehrane, pomanjkanje magnezija pa se s starostjo samo še povečuje.

V osrednji živčni sistem se ne absorbira prav vsaka oblika magnezija, zato je nujno, da e pozanimate kateri prehranski dodatek uživate. Nevro-Mag magnezijev L-treonat je edinstvena oblika magnezija, ki jo možgani bolje absorbirajo.

Ohranite optimalno količino magnezija

Prehransko dopolnilo lahko poveča koncentracijo magnezija v cerobrospinalni tekočini (tekočino okoli možganov in hrbtenjače) za kar 15% po 24 dneh.

Podpira zdrav spomin in kognitivno funkcijo

Magnezijev L-treonat pomaga tudi pri olajšanju signalnih poti možganskih celic, ki so povezane z izboljšanim pomnjenjem. Zato je ultra-absorbcijski Neuro-Mag najboljši dodatek iz skupine Life Extension za kognitivno zdravje.

Odmerjanje dopolnila Life Extension Nevro-magnezij kapsule

Samo tri kapsule na dan

Ena posodica Neuro-Mag Magnezijevega L-Treonata vsebuje 90 vegetarijanskih kapsul - dovolj za enomesečno oskrbo s prehranskim dopolnilom. Predlagani dnevni odmerek treh kapsul zagotavlja 2000 mg magnezijevega L-treonata, prednostna oblika magnezija za izboljšano pomnilno in kognitivno podporo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LifeExtension LifeExtension
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov