LifeExtension Clearly EPA/DHA ribje olje, 120 kapsul

LifeExtension Clearly EPA/DHA ribje olje je inovacija v segmentu ribjih olj, ob enem pa tudi vir visoko koncentriranih EPK in DHK maščobnih kislin. LifeExtension Clearly EPA/DHA ribje olje je inovacija v segmentu ribjih olj, ob enem pa tudi vir visoko koncentriranih EPK in DHK maščobnih kislin.
421995 13025

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

LifeExtension Clearly EPA/DHA ribje olje je inovacija v segmentu ribjih olj, ob enem pa tudi vir visoko koncentriranih EPK in DHK maščobnih kislin.

LifeExtension Clearly je resnično inovcija na področju prehranskih dopolnil, ki vsebujejo ribja olja. Kapsule niso velike, učinek visoko koncentriranih kapsul, ki vsebujejo visoke odmerke EPA in DHA je revolucionaren. 

Prednosti dopolnila LifeExtension Clearly EPA/DHA ribje olje

 • visoka koncentracija EPA in DHK omega kislin
 • kapsule so prozorne izvedbe
 • brez vonjav 
 • inovacija v kategoriji ribjih olj
 • 5 zvezdično mnenje za kvaliteto in inovativnost
 • narejeno po standardu IFOS
 • certificirano prehransko dopolnilo

Aktivnost sestavin prehranskega dodatka

DHK ali dokozaheksanojska kislina ima sledeče učinke:

 • ima pomembno vlogo pri delovanju možganov
 • ima pomembno zaščitno vlogo pri ohranjanju in pri izboljšavi vidne funkcije

EPK/EPA ali eikozapentanojska kislina in sledeče učinke:

 • ima pomembno vlogo pri delovanju srčne mišice - koristni učinek se doseže z zaužitjem 250 mg epa in dhk na dnevni ravni
 • ima izredno pomembno vlogo pri uravnavanju normalnih ravni trigliceridnih maščob  - koristni učinek se doseže z zaužitjem 2000 mg epa in dhk na dnevni ravni

Tudi kapsule so pripravljene iz rib. Prednost kapsul je predvsem njihova majhnosti in prozornost. 

Kapsule ribjega olja nudijo človeku izredno učinkovitost, saj je njihova učinkovitost podprta s številimi tudi znanstvenimi študijami.

Ali je olje kvalitetno?

Pogosto se zastavlja vprašanje ali je olje uporabljeno v prehranskem dopolnilu kvalitetno? Ali vsebuje onesnaževalce, ki jih najdemo v morjih kot denimo PCB, dioksini in drugi toksini, ki lahko šškodijo zdravju uporabnika?

LifeExtension prehranska dopolnila vsebujejo prečiščeno obliko ribjega olja, kar zagotavlja najvišja IFOS ocena izdelka. 

Odmerjanje LifeExtension Clearly EPA/DHA olja

Odmerite po 4 kapsule na dan, najbolje s kozarcem vode oziroma s prehrano. 

Sestavine prehranskega dodatka LifeExtension Clearly EPA/DHA olje

4 kapsule, ki so dnevni odmerek prehranskega dodatka vsebujejo:

3572 mg omega maščobnih kislin - od tega:

1500 mg EPK in 

1000 mg DHK

Previdnost: posebna previdnost naj bo v primeru jemanja prehranskega dopolnila v povezavi z jemanjen antikoagulantov. Pred jemanjem omega maščob v taki povezavi je smiselen posvet z zdravnikom. 

Sestavine: visoko prečiščeno ribje olje (iz sardonov), želatina (tilapija, krap), mešani tokoferoli, sredstvo za glaziranje: glicerin, prečiščena voda Vsebuje ribe.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Strokovna manipulacija telesa, zlasti hrbteničnih kosti, mišic in tkiv, je že dolgo znana po tem, da pomaga pri številnih trdovratnih, dolgotrajnih (oziroma kroničnih) težavah in bolečinah. Manipulativne tehnike, ki so najučinkovitejše pri obvladovanju bolečin, so kiropraktika, lobanjska (kranialna) osteopatija (oziroma lobanjsko-križnična osteopatija) in osteopatija - vendar nekateri zatrjujejo, da so tudi nedavnejše različice manipulacije, kot so metoda Rolfove (rolfing), mioterapija (oziroma injekcijsko zdravljenje rnišično-prožilnih točk), tehnika Rosenove in Bownova tehnika, uspešne pri zdravljenju bolečinskih težav in bolečin, ki so posledica mišično-kostnih težav. Nobena od navedenih tehnik kljub temu ni primerna za samopomoč. Če se jih lotijo nestrokovnjaki, so lahko nevarne, zato jih morajo vedno izvajati posebej izurjeni strokovnjaki.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LifeExtension LifeExtension
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov