LifeExtension Stress Relief pri stresu, 30 kapsul

<p>LifeExtension Stress Relief pri stresu je učinkovita kombinacija sestavin - predvsem zeli&scaron;č, ki pripomorejo k izbolj&scaron;anju va&scaron;ega vsakdana.</p>

LifeExtension Stress Relief pri stresu je učinkovita kombinacija sestavin - predvsem zelišč, ki pripomorejo k izboljšanju vašega vsakdana.

924423 19591

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

LifeExtension Stress Relief pri stresu je učinkovita kombinacija sestavin - predvsem zelišč, ki pripomorejo k izboljšanju vašega vsakdana.

Izdelek LifeExtension Stress Relief je narejen tudi za vegetariance, ne vsebuje gensko spremenjenih snovi.

Odmerjanje dopolnila LifeExtension Stress Relief

Odmerite 1 do 2 kapsuli tekom celotnga dne. Kapsulo odmerite s tekočino.

Vsebnost LifeExtension Stress Relief prehranskega dopolnila

1 kapsula dopolnila vsebuje

300 mg Cyracos izvleček melise

200 mg Suntheanine (L–teanin) izvlečka

Opozorilo:

Če se zdravite zaradi bolezni, ste noseči ali dojite, se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Poporodna anksioznost!

Vprašanje: Začelo se je, ko sem odhajala iz porodnišnice. Tresla sem se. Počutila sem se nesposobno skrbeti za otroka. Zdelo se mi je, da imajo vse druge matere nekakšen čut za otroka,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Prosti čas

Zdaj vam vaš čas resnično pripada bolj kot kadarkoli prej v življenju, toda izdelati morate ustrezne načrte, kako ga boste primerno porabili. V pregovoru, ki pravi, da je navada železna srajca, ni niti trohice resnice, zato poslušajte glas v sebi in obiščite dnevno ali večerno šolo in se naučite česa novega, če si to resnično želite. Vaši možgani bodo ostali aktivni, kar je seveda dobro; prevzel vas bo občutek, da ste nekaj dosegli, koristni boste in veseli. Poskrbite za ustrezno prehrano, telesno pripravljenost in zdravje, saj boste le tako lahko do konca izkoristili vse nove priložnosti.

Iskanje nove zaposlitve

Nekateri ljudje sicer uživajo v dodatnem prostem času, vendar si v resnici želijo nove zaposlitve. Zamisel, da bi si jo poiskali, je hvalevredna, saj tako nadomestijo izgubo samozavesti in poskrbijo, da možgani ostanejo aktivni. ali pa vsaj skrajšati delovni čas.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: LifeExtension LifeExtension
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja