Lift Fast Acting glukozne tablete, 50 tablet

Lift Fast Acting glukozne tablete so inovativno prehransko dopolnilo, namenjeno hitremu povečevanju gravni glukoze v krvi.
13251 13251

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Lift Fast Acting glukozne tablete so inovativno prehransko dopolnilo, namenjeno hitremu povečevanju gravni glukoze v krvi.

Lift Fast Acting žvečilne tablete (prej GLUCOTABS) vsebujejo glukozo, ki vam omogoča hitro delovanje, ko vaše telo to najbolj potrebuje. Lift Fast Acting booster vam lahko pomaga, da kar najbolje izkoristite trening, odklenete dodatnih 5% energije na veliki dirki ali tekmi, s pridom pa tablete uporabljajo tudi sladkorni bolniki. katerim nihajo vrednosti sladkorja v krvi. 

Ključne prednosti Lift Fast Acting glukoznih tablet

  • Hitro delujoč učinek
  • Trda in vodoodporna embalaža
  • inovativno odmerjanje in nizko kalorični dodatek

Vsakafiola Lift Fast Acting vsebuje 10 hitro delujočih naravnih glukoznih tablet, ki so brez kofeina, brez glutena in maščob. Izdelek ne vsebuje umetnih barvil, konzervansov in sladil, primeren pa je tudi za vegane in vegetarijance.

Priporočljivo odmerjanje

Priporočljivo je, da zaužijete 1–3 žvečljive tablete 10-15 minut pred kakršno koli visoko energijsko dejavnostjo, npr. Diabetiki lahko Lift Fast Acting uporabljajo za pomoč pri obvladovanju ravni krvnega sladkorja.

Če trpite za sladkorno boleznijo, je vedno najbolje, da preverite raven svoje glukoze v krvi, preden zaužijete Lift Tabs in tako preverite, ali je glukoza v krvi nizka in ali potrebujete dodatne ogljikove hidrate.

1 tableta vsebuje

3,7 grama ogljikovih hidratov, v glavnem v obliki dekstroze (glukoze).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ledvični kamni

Po moči se spreminja in navadno traja nekaj ur, preden začne sama od sebe pojemati. Bolnik je prizadet, pogosto bruha. Urin je lahko različno močno obarvan s krvjo, odvisno od poškodbe sluznice sečevoda. Navadno napada ne spremlja povišana telesna temperatura, če pa je ta prisotna, kaže na vnetje in takrat je še pomembneje obiskati zdravnika. Zgodi se tudi, da bolnik, ki ima ledvične kamne, nima nikakršnih težav in so kamni odkriti naključno ob drugih zdravniških pregledih.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov