Lily Lolo čopič Super Kabuki

Idealen je za nanos mineralnih ličil. Idealen je za nanos mineralnih ličil.
599239 12566

Ocene in mnenja

Opis

Kvaliteten kabuki čopič je narejen iz ultra mehkih, visoko kakovostnih sintetičnih vlaken. Idealen je za nanos mineralnih ličil. Mehke ščetine zagotavljajo enakomeren in natančen nanos mineralne podlage za brezhiben in naraven videz.

Vzdrževanje

Zelo pomembno je pravilno vzdrževanje in umivanje čopičev vsaj enkrat tedensko, s čimer odstranite bakterije, ki se naberejo na ščetinah. Umivajte jih pod toplo tekočo vodo, tako da gledajo ščetine navzdol, saj na ta način ne uničujete spoja, ki drži ščetine skupaj. Pri umivanju čopičev lahko uporabite tudi blago milo ali šampon. Nikoli ne umivajte kozmetičnih čopičev tako, da jih namakate v vodo. Vedno jih posušite na naraven način, najbolje tako, da jih položite v položaj, kjer voda ne more teči v držalo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje potrebušnice

Koga lahko bolezen prizadene? Potrebušnica v trebuhu obdaja notranje organe, kot so jetra, vranica, želodec, črevesje, žolčnik in maternica. Prilega se trebušni steni in tako tvori špranjo, ki dela različne organe medsebojno premakijive. Okužbe se še posebej hitro razširijo, ko povzročitelj najde pot do tja. To se lahko zgodi v poteku vnetja trebušnih organov ali pri okužbah po operacijah. Posledica je lahko zastrupitev krvi - sepsa. Klice pa lahko prispejo v potrebušnico tudi prek krvi in se tam razmnožujejo. To se pogosteje dogaja pri otrocih kot pri odraslih.

Deklice in ženske so nekoliko pogosteje prizadete, saj obstaja pri njih prek jajcevodov in maternice odprta povezava trebušne votline proti zunanjosti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lily Lolo Lily Lolo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja