Lily Lolo čopič za blendiranje

Kvaliteten čopič je narejen iz naravnih ščetin in je primeren za blendiranje mineralnih ličil. Kvaliteten čopič je narejen iz naravnih ščetin in je primeren za blendiranje mineralnih ličil.
12569 12569

Ocene in mnenja

Opis

Kvaliteten čopič je narejen iz naravnih ščetin in je primeren za blendiranje mineralnih ličil.

Vzdrževanje

Zelo pomembno je pravilno vzdrževanje in umivanje čopičev vsaj enkrat tedensko, s čimer odstranite bakterije, ki se naberejo na ščetinah. Umivajte jih pod toplo tekočo vodo, tako da gledajo ščetine navzdol, saj na ta način ne uničujete spoja, ki drži ščetine skupaj. Pri umivanju čopičev lahko uporabite tudi blago milo ali šampon. Nikoli ne umivajte kozmetičnih čopičev tako, da jih namakate v vodo. Vedno jih posušite na naraven način, najbolje tako, da jih položite v položaj, kjer voda ne more teči v držalo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje požiralnika

Se je vnet ju požiralnika mogoče izogniti?
Kdor pogosto trpi za zgago in kislim vračanjem, lahko s spremembo življenjskih navad prepreči, da se iz tega razvije vnetje požiralnika.

Smiselni so vsi ukrepi, ki krepijo imunski sistem in s tem zmanjšujejo verjetnost, da se glivice preveč razširijo. Sem sodijo uravnotežena prehrana, telesna aktivnost in pravilno ravnanje s psihičnimi obremenitvami.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lily Lolo Lily Lolo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede