Lily Lolo čopič za nanos rdečila

Kvaliteten vitek in mehak čopič z naravnimi ščetinami, je odličen za nanašanje Lily Lolo rdečila za lica. Kvaliteten vitek in mehak čopič z naravnimi ščetinami, je odličen za nanašanje Lily Lolo rdečila za lica.
906760 12570

Ocene in mnenja

Opis

Kvaliteten vitek in mehak čopič z naravnimi ščetinami, je odličen za nanašanje Lily Lolo rdečila za lica.

Vzdrževanje

Zelo pomembno je pravilno vzdrževanje in umivanje čopičev vsaj enkrat tedensko, s čimer odstranite bakterije, ki se naberejo na ščetinah. Umivajte jih pod toplo tekočo vodo, tako da gledajo ščetine navzdol, saj na ta način ne uničujete spoja, ki drži ščetine skupaj. Pri umivanju čopičev lahko uporabite tudi blago milo ali šampon. Nikoli ne umivajte kozmetičnih čopičev tako, da jih namakate v vodo. Vedno jih posušite na naraven način, najbolje tako, da jih položite v položaj, kjer voda ne more teči v držalo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje požiralnika

Odločitve s pomočjo zdravnika
Pri ponavljajočih se težavah z zdravnikom ugotovite vzrok, kajti če vnetja požiralnika ne zdravite, se lahko pojavijo krvavitve, astmi podobne težave, brazgotine ali druge spremembe sluznice. Poveča se tudi tveganje za nastanek raka na požiralniku.

Zdravila. Predvsem kadar je vnetje že napredovalo, je lahko poleg splošnih ukrepov potrebna tudi terapija z zdravili. Uporabljajo se predvsem zaviraici protonske črpalke in zaviraici receptorjev H2, ki zmanjšujejo proizvodnjo želodčne kisline. Dolgotrajno jemanje anticidov, ki nevtralizirajo želodčno kislino, lahko čez čas pripelje do povečane proizvodnje kisline.

Pri približno polovici prizadetih se z zdravljenem z zdravili ne zaustavi le vnetja, ampak izginejo tudi težave. Pri drugi polovici pa se po zdravljenju pojavi zgaga pa tudi spahovanje kisle vsebine.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lily Lolo Lily Lolo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja