Lily Lolo čopič za senčila

Kvaliteten Pure Sable čopič je narejen iz naravnih ščetin in je idealen za nanos senčil na veke. Kvaliteten Pure Sable čopič je narejen iz naravnih ščetin in je idealen za nanos senčil na veke.
486086 12572

Ocene in mnenja

Opis

Kvaliteten Pure Sable čopič je narejen iz naravnih ščetin in je idealen za nanos senčil na veke.

Vzdrževanje

Zelo pomembno je pravilno vzdrževanje in umivanje čopičev vsaj enkrat tedensko, s čimer odstranite bakterije, ki se naberejo na ščetinah. Umivajte jih pod toplo tekočo vodo, tako da gledajo ščetine navzdol, saj na ta način ne uničujete spoja, ki drži ščetine skupaj. Pri umivanju čopičev lahko uporabite tudi blago milo ali šampon. Nikoli ne umivajte kozmetičnih čopičev tako, da jih namakate v vodo. Vedno jih posušite na naraven način, najbolje tako, da jih položite v položaj, kjer voda ne more teči v držalo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetja prostate

Koga lahko bolezen prizadene?
Vnetje prostate je gnojna in po navadi vročinska bolezen, ki jo praviloma povzročijo bakterije. To vnetje je po navadi posledica vnetja sečil. Bakterije lahko po sečnici ali po, krvi pridejo v prostato in tam povzročijo vnetje, lahko pa ga povzročijo tudi druge klice (na primer klamidije) ali glivice.

Vnetje lahko postane tudi kronično; v primerjavi z akutnim vnetjem prostate pri kroničnem vnet ju ni vedno mogoče ugotoviti povzročitelja bolezni (nebakterijsko kronično vnetje prostate). Simptomi so pogosto psihičnega izvora.

Približno vsak tretji moški med 20. in 50. letom enkrat zboli zaradi takega vnetja. Posebej prizadeti so moški, ki večinoma sede opravljajo svoj poklic, in sladkorni bolniki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lily Lolo Lily Lolo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede