Lily Lolo črtalo z odtenkom rjave, 1,2 g

Črtalo v ljubki čokoladno rjavi barvi. Posebej dobro pristaja modrim očem. Črtalo v ljubki čokoladno rjavi barvi. Posebej dobro pristaja modrim očem.
454401 12576

Ocene in mnenja

Opis

Uporaba

Za popoln učinek, nanesite črtalo v črti čim bližje trepalnicam. Če želite zabrisati robove, uporabite Smudge čopič. S tem boste ustvarili nežen, zasenčen videz. Za večjo intenzivnost nanesite s črtalom barvo na spodnjo in zgornjo veko.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje roba veke

Pogost, a redko neprepoznaven vzrok kroničnega vnetja roba veke je pomanjkljivo delovanje tistih žlez, ki bi morale skrbeti za zadostno omočljivost solzne tekočine. Ta oblika se pojavlja predvsem pri starejših ljudeh. Tudi nagnjenost k alergijam takojšnjega tipa je ugodna za nastanek vnetja roba vek, in sicer prek z njim povezane zmanjšane produkcije lojnic.

V redkih primerih je odgovoren za pojav pršic na korenu trepalnic, lahko pa pomeni samo znak za nekorigirano slabovidnost.
Se je vnet ju roba veke mogoče izogniti?
Vnet ju roba veke se je mogoče izogniti z vsakodnevno higieno, izogibanjem boleznim, ki lahko povzročijo vnetje roba veke, njihovim pravočasnim zdravljenjem in s krepitvijo imunskega sistema z zdravim načinom življenja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lily Lolo Lily Lolo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede