Lily Lolo korektor z odtenkom Blondie, 5 g

Blondie je najsvetlejši izmed mineralnih korektorjev v naši ponudbi. Blondie je najsvetlejši izmed mineralnih korektorjev v naši ponudbi.
12521 12521

Ocene in mnenja

Opis

Uporaba
Blondie je najsvetlejši izmed mineralnih korektorjev v naši ponudbi. Najbolje ga je uporabljati v kombinacijami s svetlimi mineralnimi pudri.

Korektor nanesite z mehkim čopičem za korekture ali z majhno gobico. Gobica deluje posebej dobro pri nanašanju korektorja na predele podočnjakov. Korektor lahko zmešate s svetlimi mineralnimi podlagami in ga nanesete s kabuki čopičem. Na ta način dobite zelo močno prekrivno podlago.

Matirajoč, svetel korektor za prekrivanje nepravilnosti na koži kot so podočnjaki, mozoljčki in rdečica. Primeren je za svetle tipe kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Cilji zdravljenja

Cilj zdravljenja
Posredovanje sposobnosti za vsakdanje življenje, poklic in dejavnosti v prostem času, da bi pospešili bolnikovo (ponovno) vključitev v vsakdan, v poklic in ?v družbo, so pomembni cilji vsakega posameznika. Če pa je človek bolan, še toliko bolj. Osrednja tema pri zdravljenju je samoorganizacija oziroma organizacija obnašanja in ravnanja, tako da vodi k zastavljenemu cilju.
Izvid
Pred vsakim zdravljenjem je treba narediti podroben izvid, ki opiše bolnikovo sposobnost delovanja. Izvid je del zdravljenja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lily Lolo Lily Lolo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja