Lily Lolo korektor z odtenkom Blush Away, 4g

Mat, rahlo zelenkast korektor pomaga zakriti rdečico, ki je nastala zaradi rosacee, sončnih opeklin ali mozoljev. Mat, rahlo zelenkast korektor pomaga zakriti rdečico, ki je nastala zaradi rosacee, sončnih opeklin ali mozoljev.
929379 12520

Ocene in mnenja

Opis

Uporaba

Korektor Blush Away je nepogrešljiv in naravnost čudovit pri prekrivanju raznovrstnih rdečic na koži. Zelena barva v pudru se zoperstavi rdeči in tako harmonizira barvo na popolnoma naraven način. Korektor nanesite na področja z rdečico, nato čez nanesite osnovni ali končni puder. Korektor lahko nanesete z majhnim čopičem ali gobico.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Nevropsihološki postopki zdravljenja pri delovni terapiji

Pri nevropsihološki motnji, še zlasti, če je posledica nesreče ali bolezni, bolnik pogosto zazna, da njegovo telo in okolje nista več v skladu z njegovim zaznavanjem. Zato ima težave pri gibanju in opravljanju različnih dejavnosti. Če opazujemo bolnika z nevropsihološkimi motnjami. potem lahko opazujemo naslednje načine ravnanja: bolnik namesto da bi prijel ponujeni predmet, zgrabi v prazno, brez smisla ponavlja dele nekega ravnanja (zgrabi predmet, ga odloži, ga spet prime, ga spet odloži). Takšen bolnik se ne zna obleči v pravilnem zaporedju, uporablja predmete napačno; želi si z glavnikom umiti zobe. V svoji sobi se ne znajde več ter se premika (brez motorične problematike) negotovo in nerodno.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lily Lolo Lily Lolo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja