Lily Lolo korektor z odtenkom Nude, 5 g

Nude je srednje svetel korektor za prekrivanje nepravilnosti na koži kot so podočnjaki, mozoljčki in rdečica. Nude je srednje svetel korektor za prekrivanje nepravilnosti na koži kot so podočnjaki, mozoljčki in rdečica.
499544 12522

Ocene in mnenja

Opis

Uporaba
Srednje svetel korektor je najbolje uporabljati v kombinacijami s srednje svetlimi mineralnimi pudri. Korektor nanesite z mehkim čopičem za korekture ali z majhno gobico. Gobica deluje posebej dobro pri nanašanju korektorja na predele podočnjakov. Korektor lahko zmešate s srednje svetlimi mineralnimi podlagami in ga nanesete s kabuki čopičem. Na ta način dobite zelo močno prekrivno podlago.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Izvid

Izvid se naredi na podlagi:
• sistematičnega posveta - anamneze: posvet se opravi z bolnikom, s svojci in z negovaici. Na podlagi seznama vprašanj zdravnik poskuša dobiti podatke o ravnanju, vedenju bolnika, njegovih posebnih sposobnostih, virih pomoči in težavah;

• opazovanja: pri različnih dejavnostih, predvsem pri dejavnostih vsakdanjega življenja, na primer pri oblačenju. Opazovanje je lahko prosto ali poteka pod testnimi pogoji, npr.: A. - en sistem izvidov (Gudrun Arnadottir), FIM (Functional Independence Measurement), pri ročnih spretnostih, igrah, konkretnih delih. Tudi pri tem se lahko opazuje pod standardiziranimi pogoji.

• računalniških programov: ti računalniški programi (za motnje zbranosti, spomina, zaznavanja ali vidnega polja ipd.) so sicer ustvarjeni kot programi za učenje, lahko pa omogočajo tudi opazovanje motenj, še posebej takrat, ko program prepozna posamezne motnje;
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lily Lolo Lily Lolo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede