Lily Lolo korektor z odtenkom PeepO, 4 g

Radi ponočujete? Za vas imamo revolucionaren korektor, ki popolnoma prekrije podočnjake. Radi ponočujete? Za vas imamo revolucionaren korektor, ki popolnoma prekrije podočnjake.
520951 12518

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Jasna **** 5. 06. 2016 02:00
S kupljenim izdelkom sem zelo zadovoljna. Hvala. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Uporaba

Radi ponočujete? Za vas imamo revolucionaren korektor, ki popolnoma prekrije podočnjake. S svojo rumeno barvo izniči temne kolobarje.

Korektor nanesite z mehkim čopičem za korekture ali z majhno gobico. Gobica deluje posebej dobro pri nanašanju korektorja na predele podočnjakov. Korektor lahko zmešate s svetlimi mineralnimi podlagami in ga nanesete s kabuki čopičem. Na ta način dobite zelo močno prekrivno podlago.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Psihična ustalitev

Psihična ustalitev

Bolezni, nesreče, invalidnosti so izjemne razmere.

Da bi našli dobro rešitev, potrebuje bolnik uspešne načine. Tudi delovni terapevti poskušajo prispevati k razvoju le-teh.

Terapevtski odnos: delovni terapevti poskušajo zgraditi dobro osnovo za pogovor z bolnikom; da bi lahko nudili ustrezno osebno zdravljenje, morajo spoznati težave bolnika in vedeti, kako ga pri vsakdanjih opravilih omejujejo in katere cilje oziroma perspektive ima bolnik izoblikovane za svojo prihodnost. Z empatijo, razumevanjem situacije in s sprejemanjem bolnika takšnega, kakršen je, si poskušajo pridobiti njegovo zaupanje.

Terapevtska ponudba: na podlagi podatkov o bolniku izvedejo takšne dejavnosti, ki so pomembne za bolnika. Nadalje pustijo izbirati med več dejavnostmi; da se sam odloči, kako bo delal. Dejavnosti skušajo stopnjevati, tako da bolniku omogočijo doživetje uspeha.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lily Lolo Lily Lolo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja