Lily Lolo korekturni čopič

Kvaliteten čopič je narejen iz visoko kakovostnih sintetičnh vlaken. Idealen je za prekrivanje mozoljev in aken. Kvaliteten čopič je narejen iz visoko kakovostnih sintetičnh vlaken. Idealen je za prekrivanje mozoljev in aken.
12571 12571

Ocene in mnenja

Opis

Kvaliteten čopič je narejen iz visoko kakovostnih sintetičnh vlaken. Idealen je za prekrivanje mozoljev in aken.

Vzdrževanje

Zelo pomembno je pravilno vzdrževanje in umivanje čopičev vsaj enkrat tedensko, s čimer odstranite bakterije, ki se naberejo na ščetinah. Umivajte jih pod toplo tekočo vodo, tako da gledajo ščetine navzdol, saj na ta način ne uničujete spoja, ki drži ščetine skupaj. Pri umivanju čopičev lahko uporabite tudi blago milo ali šampon. Nikoli ne umivajte kozmetičnih čopičev tako, da jih namakate v vodo. Vedno jih posušite na naraven način, najbolje tako, da jih položite v položaj, kjer voda ne more teči v držalo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetja prostate

Znaki te bolezni so vročina, mrzlica, splošno slabo počutje in bolečine v delu genitalij, ki se lahko razširijo do ledja. Pri akutnem vnet ju so bolečine lahko ostre, lahko pa nastanejo še pogost pritisk ter pekoča bolečina in bolečine pri mokrenju. Tudi pri ejakulaciji lahko nastopijo bolečine.

Če se bolečina pojavi pogosteje, lahko postane kronična. Bolečine v tem primeru niso preveč izrazite, toda bolniki tožijo o izcedku iz penisa, predčasni ejakulaciji, ki je lahko boleča, in krvi v ejakulatu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lily Lolo Lily Lolo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja