Lily Lolo lip glos z odtenkom Clear, 10 g

Prozorno naravno bleščilo, ki na ustnicah pusti nežen pink sijoč odtenek. Prozorno naravno bleščilo, ki na ustnicah pusti nežen pink sijoč odtenek.
12565 12565

Ocene in mnenja

Opis

Nasveti

S starostjo ustnice izgubljajo polnost in so videti tanjše. Z uporabo bleščil ustnicam ponovno dodate volumen in ustvarite njihov polni izgled. Bleščice odbijajo svetlobo, kar navidezno naredi ustnice bolj polne. Če želite še dodatno povečati učinek polnih ustnic, nanesite svetlikajoč puder na sredinski del spodnje in zgornje ustnice. S tem trikom še dodatno povečate intenzivnost in polnost ustnic.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje osrčnika

Zdravila. Če je prisotna okužba z bakterijami, se predpišejo antibiotiki. Zdravila proti vnet ju, kot je kortizol ali acetilsaliciina kislina, lahko težave izboljšajo uporabljajo pa se tudi protibolečinska zdravila.

Operacije. Pri izlivu v osrčnik ali pri pojavu tamponade srca se z nujnim posegom v lokalni anesteziji z dolgo iglo izčrpa tekočina iz osrčnika (punkcija). S tem se obremenitveni pritisk na srce zmanjša. Čim hitreje se ta manjša operacija izvede, boljše so možnosti ozdravljenja.

Operativna odstranitev tkiv osrčnika je potrebna, če je zaradi dlje časa trajajoče bolezni nastalo oklepno srce. Brazgotine in ka Ici nacije, ki otežujejo bitje srca, se s tem odstranijo in omogočijo srcu, da bolje okreva.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lily Lolo Lily Lolo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja