Lily Lolo podlaga z odtenkom Blondie, 10 g

Podlaga z nevtralnimi podtoni je primerna za svetlejše tene kože in je pravi prodajni hit med svetlimi podlagami. Podlaga z nevtralnimi podtoni je primerna za svetlejše tene kože in je pravi prodajni hit med svetlimi podlagami.
496162 12509

Ocene in mnenja

Opis

Uporaba

Najboljši rezultat dosežete, če podlago nanašate s kabuki čopičem ali z gobico po naslednjih korakih:

Korak 1

 Na obraz nanesite dnevno kremo, ki jo uporabljate in počakajte nekaj minut, da se dobro vpije v kožo.

Korak 2

Posodico rahlo stresite tako, da manjša količina podlage pade na vrh pokrovčka. Čopič pomočite v mineralno podlago iz vseh strani, narahlo premešajte in ga nato otresite. Najbolje je, da s trdim delom čopiča potrkate po robu posodice, da se prah enakomerno porazdeli po ščetinah čopiča, odvečna podlaga pa pade nazaj v posodico.

Korak 3

Podlago začnite nanašati na čeljustnem delu in s krožnimi gibi nadaljujte preko obraza. Nanašajte v slojih, dokler ne dosežete željenega videza.

Barvni nasveti

Pomembno je, da najdete pravi odtenek podlage za vašo polt. Svojo kožo poglejte pri dnevni svetlobi ter preverite ali imate rožnate ali rumene odtenke in potem izberite podlago, ki se ujema z vašimi podtoni. Pomagate si lahko tudi tako, da pogledate vene na zapestju. Če so vene modre, potem imate najverjetneje hladne podtone, z rožnatimi odtenki, kadar so vene zelene pa uporabite tople podtone, z rumenimi odtenki.

Zapomnite si, da morate primerjati podlago s tenom vaše kože vedno na čeljustni liniji in ne na zapestju, ker sta lahko različnih odtenkov. Če izgledate po nanosu podlage preveč pepelnato, potem je podlaga presvetla za vas, če izgledate oranžno (četudi čisto malo), je podlaga pretemna. Mineralna ličila se odlično mešajo med seboj, tako da lahko prilagodite odtenek tenu vaše kože in zmešate več različnih odtenkov med seboj.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ukrepi za zaščito sklepov

Ukrepi za zaščito sklepov pridejo v poštev predvsem pri bolnikih z revmatoidnim artiritsom (kot terapija in preventiva) in pri bolnikih, ki imajo bolečine v sklepih. Živeti z manj bolečinami v sklepih pomeni spremembo mišljenja in vedenja, včasih tudi načina življenja. Ukrepi za zaščito sklepov so sestavljeni iz naslednjih sestavin:

Učenje smernic, vodil za zaščito sklepov: delovni terapevt bolniku posreduje osnovno znanje o anatomiji in fiziologiji njegovih sklepov, njihovi zmožnosti premikanja, o fiziološko pravilnem gibanju in drži sklepov pri vsakdanjih dejavnostih. Pri tem se posebej ukvarja osebno z domačimi in spoklicnimi razmerami bolnika, upošteva njegove vloge in s tem povezane naloge. Opozori ga na to, kako lahko zaščiti svoje sklepe pred obremenitvami, zmanjša bolečino in tako kar najdlje ohrani svojo gibljivost.

Funkcijski trening: posebne vaje (večinoma v dogovoru s fizioterapevtom in z lečečim zdravnikom) za ohranitev in izboljšanje gibljivosti sklepov ter prijemaine funkcije.

Oprema z opornicami: oskrba z opornicami se mora ravnati po pravilih za zaščito sklepov. Tako je treba bolniku prilagoditi opornico za položitev (kot opornico za stabilizacijo, oporo), da je okončina ob bolečinah in oteklinah pri miru, takšno, ki bo izboljšala njegovo funkcijo na primer pri deformacijah labodjega vratu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lily Lolo Lily Lolo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja