Lily Lolo podlaga z odtenkom Cool Caramel, 10 g
Lily Lolo podlaga z odtenkom Cool Caramel, 10 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Lily Lolo podlaga z odtenkom Cool Caramel, 10 g

Proizvajalec: Lily Lolo
Podlaga je primerna za srednje temno kožo s hladnimi ali rožnatimi podtoni.
Cena: 18,52 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Uporaba

Najboljši rezultat dosežete, če podlago nanašate s kabuki čopičem ali z gobico po naslednjih korakih:

Korak 1

Na obraz nanesite dnevno kremo, ki jo uporabljate in počakajte nekaj minut, da se dobro vpije v kožo.

Korak 2

Posodico rahlo stresite tako, da manjša količina podlage pade na vrh pokrovčka. Čopič pomočite v mineralno podlago iz vseh strani, narahlo premešajte in ga nato otresite. Najbolje je, da s trdim delom čopiča potrkate po robu posodice, da se prah enakomerno porazdeli po ščetinah čopiča, odvečna podlaga pa pade nazaj v posodico.
Korak 3

Podlago začnite nanašati na čeljustnem delu in s krožnimi gibi nadaljujte preko obraza. Nanašajte v slojih, dokler ne dosežete željenega videza.

Barvni nasveti

Pomembno je, da najdete pravi odtenek podlage za vašo polt. Svojo kožo poglejte pri dnevni svetlobi ter preverite ali imate rožnate ali rumene odtenke in potem izberite podlago, ki se ujema z vašimi podtoni. Pomagate si lahko tudi tako, da pogledate vene na zapestju. Če so vene modre, potem imate najverjetneje hladne podtone, z rožnatimi odtenki, kadar so vene zelene pa uporabite tople podtone, z rumenimi odtenki.

Zapomnite si, da morate primerjati podlago s tenom vaše kože vedno na čeljustni liniji in ne na zapestju, ker sta lahko različnih odtenkov. Če izgledate po nanosu podlage preveč pepelnato, potem je podlaga presvetla za vas, če izgledate oranžno (četudi čisto malo), je podlaga pretemna. Mineralna ličila se odlično mešajo med seboj, tako da lahko prilagodite odtenek tenu vaše kože in zmešate več različnih odtenkov med seboj.

Ocene in mnenja

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Opornice

Opornice
Opornice so opore, ki v skladu s svojo funkcijo podpirajo proces zdravljenja. Delimo jih na statične (trdne, nepremične) in dinamične (s premičnimi deli, na primer z zglobi, elastičnimi deli).

Statične opornice služijo predvsem za oporo. To pomeni, da nanje položimo in stabiliziramo sklepe ter okončine, in sicer zato, da zagotovimo njihovo nepremičnost in dosežemo boljše izhodišče za poznejše dejavnosti (na primer pri roki (dlani) boljšo prijemaino funkcijo). Pri dinamičnih opornicah naj bi predvsem njihovi premični deli prispevali k podpori funkcijskih sposobnosti.

Izbira opornice se ravna po diagnozi in prognozi, predpisanem zdravljenju, dotedanjem poteku terapije in po cilju terapije; osebne danosti se torej upoštevajo prav tako kot pričakovano sodelovanje bolnika.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.