Lily Lolo podlaga z odtenkom Dusky, 10 g
Lily Lolo podlaga z odtenkom Dusky, 10 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Lily Lolo podlaga z odtenkom Dusky, 10 g

Proizvajalec: Lily Lolo
Temna podlaga z nevtralnimi podtoni je primerna za kožo temnejše polti.
Cena: 18,52 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Uporaba

Najboljši rezultat dosežete, če podlago nanašate s kabuki čopičem ali z gobico po naslednjih korakih:

Korak 1

Na obraz nanesite dnevno kremo, ki jo uporabljate in počakajte nekaj minut, da se dobro vpije v kožo.

Korak 2

Posodico rahlo stresite tako, da manjša količina podlage pade na vrh pokrovčka. Čopič pomočite v mineralno podlago iz vseh strani, narahlo premešajte in ga nato otresite. Najbolje je, da s trdim delom čopiča potrkate po robu posodice, da se prah enakomerno porazdeli po ščetinah čopiča, odvečna podlaga pa pade nazaj v posodico.

Korak 3

Podlago začnite nanašati po liniji čeljusti delu in s krožnimi gibi nadaljujte preko obraza. Nanašajte v slojih, dokler ne dosežete željenega videza.

Barvni nasveti

Pomembno je, da najdete pravi odtenek podlage za vašo polt. Svojo kožo poglejte pri dnevni svetlobi ter preverite ali imate rožnate ali rumene odtenke in potem izberite podlago, ki se ujema z vašimi podtoni. Pomagate si lahko tudi tako, da pogledate vene na zapestju. Če so vene modre, potem imate najverjetneje hladne podtone, z rožnatimi odtenki, kadar so vene zelene pa uporabite tople podtone, z rumenimi odtenki.

Zapomnite si, da morate primerjati podlago s tenom vaše kože vedno na liniji čeljusti in ne na zapestju, ker sta lahko različnih odtenkov. Če izgledate po nanosu podlage preveč pepelnato, potem je podlaga presvetla za vas, če izgledate oranžno (četudi čisto malo), je podlaga pretemna. Mineralna ličila se odlično mešajo med seboj, tako da lahko prilagodite odtenek tenu vaše kože in zmešate več različnih odtenkov med seboj.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Ročne in oblikovalske dejavnosti

Ročne in oblikovalske dejavnosti
Pri rokodelskih in oblikovalskih dejavnostih lahko bolnik naučene funkcije uporabi pri ciljno naravnanih dejavnostih. Tako lahko dosledno vadi svoje z delom pridobljene oziroma naučene funkcije. Nadaljnja prednost rokodelske dejavnosti je, da se bolnik bolj osredini na svoje početje, na nastajajoči izdelek ali gradivo, ki ga uporablja, in ne toliko na način, kako to izvaja, katere gibe pri tem uporablja.

Terapevt/-ka lahko bolnika pri njegovem delu opazuje in ugotavlja, kako to počne: ali se je res naučil nekega giba/-nja in ga spontano uporablja ali se pri delu pojavlja umikanje, nepravilno gibanje pri delu in nepravilna drža. V naravnem okolju se gibi navadno izvajajo drugače kot pri nalogah, kjer je potrebna zbranost in terapevt lahko bolnika pri delu popravlja. Dosežek rokodelskega dela je neki izdelek, ki je hkrati merilo vloženega truda in daje s tem večje zadovoljstvo kot samo izvajanje določenih nalog. Dejavnosti, gradiva in orodja izberejo glede na to, kako lahko najbolje pospešujejo delovanje bolnika. Prilagojeni morajo biti osebnim pogojem bolnika; med primere rokodelskih dejavnosti sodijo:

• tkanje na visokem tkalnem okvirju (za izboljšanje funkcij rok in ramen);

• statve (za izboljšanje gibanja v kolkih, kolenih in skočnem sklepu; za izboljšanje usklajenosti gibanja);

• lončarstvo (med drugim za izboljšanje funkcij prstov);

• mizarska dela (na primer žaganje s krožno žago za urjenje gibanja in funkcij nog).
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.