Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Lily Lolo podlaga z odtenkom Popcorn, 10 g

Proizvajalec: Lily Lolo
Svetlo do srednje temna podlaga je primerna za kožo s toplimi odtenki oziroma s podtoni breskove barve.
Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov::
  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Uporaba

Najboljši rezultat dosežete, če podlago nanašate s kabuki čopičem ali z gobico po naslednjih korakih:

Korak 1

Na obraz nanesite dnevno kremo, ki jo uporabljate in počakajte nekaj minut, da se dobro vpije v kožo.

Korak 2

Posodico rahlo stresite tako, da manjša količina podlage pade na vrh pokrovčka. Čopič pomočite v mineralno podlago iz vseh strani, narahlo premešajte in ga nato otresite. Najbolje je, da s trdim delom čopiča potrkate po robu posodice, da se prah enakomerno porazdeli po ščetinah čopiča, odvečna podlaga pa pade nazaj v posodico.

Korak 3

Podlago začnite nanašati na čeljustnem delu in s krožnimi gibi nadaljujte preko obraza. Nanašajte v slojih, dokler ne dosežete željenega videza.

Barvni nasveti

Pomembno je, da najdete pravi odtenek podlage za vašo polt. Svojo kožo poglejte pri dnevni svetlobi ter preverite ali imate rožnate ali rumene odtenke in potem izberite podlago, ki se ujema z vašimi podtoni. Pomagate si lahko tudi tako, da pogledate vene na zapestju. Če so vene modre, potem imate najverjetneje hladne podtone, z rožnatimi odtenki, kadar so vene zelene pa uporabite tople podtone, z rumenimi odtenki.

Zapomnite si, da morate primerjati podlago s tenom vaše kože vedno na čeljustni liniji in ne na zapestju, ker sta lahko različnih odtenkov. Če izgledate po nanosu podlage preveč pepelnato, potem je podlaga presvetla za vas, če izgledate oranžno (četudi čisto malo), je podlaga pretemna. Mineralna ličila se odlično mešajo med seboj, tako da lahko prilagodite odtenek tenu vaše kože in zmešate več različnih odtenkov med seboj.

Ocene in mnenja

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Vaje za uporabo proteze

Vaje za uporabo proteze
Pri vajah za uporabo proteze delovni terapevt prevzame eno svojih najpomembnejših nalog, namreč prenos veščin pri vsakdanji uporabi proteze.

Ukrepi za predpripravo: bolnik se mora naučiti pripraviti in vaditi štrcelj oziroma krn svoje manjkajoče okončine za protezo. K temu sodijo podporni ukrepi za dobro zdravljenje krna: kopeli, mazila, ukrepi za dobro oblikovanje krna pa tudi redno in enakomerno obvezovanje krna, da prej postane vitek in se okrepi, da je mogoča namestitev proteze; kakor hitro je mogoče, pa sledijo ukrepi za učvrstitev in neobčutljivost krna, kot so masaže, ščetkanje, led, stik z različnimi finimi in grobimi gradivi. Nadalje bi se moral bolnik naučiti, kako živeti s krnom. S tem vadi občutljivost in spretnost pa tudi pravilno držo telesa. Izogne se enostranski obremenitvi. Nujno je tudi, da se nauči ravnati ob fantomski bolečini.

Če bolnik dobi mioelektrično protezo, je zelo pomembno, da se prej nauči, kako je treba zavestno in izolirano premikati ustrezne mišice.

Vaje s protezo: najprej mora bolnik dobro spoznati zgradbo in funkcijo proteze. Nauči se jo samostojno sneti in nadeti, nauči se zamenjati posamezne dele proteze in vzdrževati svojo protezo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.