Lily Lolo podlaga z odtenkom Porcelain, 10 g
Lily Lolo podlaga z odtenkom Porcelain, 10 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Lily Lolo podlaga z odtenkom Porcelain, 10 g

Proizvajalec: Lily Lolo
Podlaga z nevtralnimi podtoni je primerna za zelo svetle tene kože in je pravi prodajni hit med svetlimi podlagami.
Cena: 21,26 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Uporaba

Najboljši rezultat dosežete, če podlago nanašate s kabuki čopičem ali z gobico po naslednjih korakih:

Korak 1

Na obraz nanesite dnevno kremo, ki jo uporabljate in počakajte nekaj minut, da se dobro vpije v kožo.

Korak 2

Posodico rahlo stresite tako, da manjša količina podlage pade na vrh pokrovčka. Čopič pomočite v mineralno podlago iz vseh strani, narahlo premešajte in ga nato otresite. Najbolje je, da s trdim delom čopiča potrkate po robu posodice, da se prah enakomerno porazdeli po ščetinah čopiča, odvečna podlaga pa pade nazaj v posodico.

Korak 3

Podlago začnite nanašati na čeljustnem delu in s krožnimi gibi nadaljujte preko obraza. Nanašajte v slojih, dokler ne dosežete željenega videza.

Barvni nasveti

Pomembno je, da najdete pravi odtenek podlage za vašo polt. Svojo kožo poglejte pri dnevni svetlobi ter preverite ali imate rožnate ali rumene odtenke in potem izberite podlago, ki se ujema z vašimi podtoni. Pomagate si lahko tudi tako, da pogledate vene na zapestju. Če so vene modre, potem imate najverjetneje hladne podtone, z rožnatimi odtenki, kadar so vene zelene pa uporabite tople podtone, z rumenimi odtenki.

Zapomnite si, da morate primerjati podlago s tenom vaše kože vedno na čeljustni liniji in ne na zapestju, ker sta lahko različnih odtenkov. Če izgledate po nanosu podlage preveč pepelnato, potem je podlaga presvetla za vas, če izgledate oranžno (četudi čisto malo), je podlaga pretemna. Mineralna ličila se odlično mešajo med seboj, tako da lahko prilagodite odtenek tenu vaše kože in zmešate več različnih odtenkov med seboj.

Ocene in mnenja

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Vsakdanje delovanje

Na začetku terapije delovni terapevt skuša ugotoviti, katerih vsakdanjih dejavnosti bolnik (še) ne more več opravljati brez tuje pomoči. Z natančno analizo dejavnosti ugotovi, katere težave ima pri njihovem opravljanju, nato pa začne skupaj z bolnikom delati na posameznih problemskih področjih, da bi skupaj našla rešitve, ki bi bolniku omogočile, da bi bil čim prej samostojen.

Sredstvo za rešitev težave ni vedno v pravilnem poteku premikanja, ampak v tem, da se izkoristijo vsi razpoložljivi viri. Mednje poleg pripomočkov in premislekov o delu, pravilnem delegiranju in olajšanju dela sodijo umiki (če ne morejo privesti do patoloških sprememb), gibanje z uporabo raznih zvijač, izboljšana splošna gibljivost, zmogljivost in spretnost, ki jih bolnik lahko uri z dopolnilnimi funkcionalnimi vajami.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.